Goodnight!

Fullspäckat resten av veckan... Är inte alls pepp inför konfirmationen.... Har inte tränat något, har inga kläder + att hela skövde ska komma känns det som. HAHA! Hoppar i säng nu och imorgon MÅSTE jag iväg till skolan. Puss o kram!

Onsdag

Idag gick jag upp tidigt och tog en dusch för att fräscha till mig lite och sedan åka till skolan. Men när jag står där i duschen så blir det helt svart framför ögonen i flera sekunder och jag blev helt yr. Var nära på att svimma men fick skynda ut och sätta mig på golvet. Väl då får jag skit ont i magen och känner mig helt yr....
Sådär såg min roliga morgon ut. Jag som hade peppat för att dra till skolan och klara av jobbigaste dagen på hela veckan. Vill inte missa massa i skolan nu. Får ångest av att sitta här när jag vill va i skolan. Orkar inte missa massa som jag gjorde förra terminen. Var sjuk hela tiden, fick en långvarig förkylning som visade sig vara astma (då vi fick göra oss av med våran hund), hände massa saker hemma som gjorde att jag inte orkade dra iväg till skolan...
Ska göra det bästa jag kan här hemma nu, träna lite engelska glosor & söka lite fakta om första världskriget. Sen ska jag läsa lite och ikväll drar jag iväg med Carro och ser på match. Annars kommer jag bli helt uttråkad här hemma. Sköt om er darlings så hörs vi när jag mår bättre! Puss!
Det här var ungefär ett år sen. Vi hade precis fått vår lilla ögonsten Lisa, vi bodde i gamla lägenheten, mamma & pappa var fortfarande tillsammans, min brorsa bodde hemma & det var tjaffs o bråk varenda jäkla dag. Skönt att slippa det i alla fall!

Puss på er godingar!

Tänk vad glad man kan bli efter en skit dag som denna av att snacka med världens goaste! Åååh love my frieeends! Helt underbara är ni! ♥
Världens fulaste bild på mig men jag bjuder. Tycker om dig bruden! Imorgon drar vi till Lillegården o kollar match, åh då träffar man världens goaste Johan!

some randoms by me

fannycarleen -fannycarleen -photosbyfanny -photosbyfanny -photosbyfanny -photosbyfanny -fannycarleen -fannycarleen -photosbyfanny -fannycarleen -fannycarleen -fannycarleen -

Love

Photos de Jessica Girgh - Everybody needs inspiration ♥ (1)Míg a halál el nem választ.. †Is it October yet?
http://weheartit.com

Outfit gummor

Jeans & linne från gina, tröjan från älskade Ullared!


Nu ska jag fixa lite te mot min hals som fortfarande gör skit ont, sen spela gitarr & läsa lite. Pöööss!

Helluujsan

Chillat med världens goaste Lisa hela dagen. Vi cyklade hem till henne (hon skjutsade mig för jag orkade inte gå..) där vi chillade lite först (dödade en långbeeeen, så äklig började skrika som en barnunge. Fast Lisa skrek värst så jag fick döda den), sen åt vi (skräll liksoom), sen bakade vi (ännu mera att äta), sen kollade vi på mirrors 2 (och skrek så mycket att Lisas brorsa o hans kompis började as garva åt oss).


somepics...
väntade på bussen till skolan, helt 4-ever alone
Gosisar i skolan!
Myspys!

mot skolan


morning

Härligt att jag försov mig och vaknade nu. Men behöver inte stressa för det. Är så jäkla trött idag. Känner mig sådär seg ni vet. Vaknade med ont i halsen och fet huvudvärk också. Men aja, ska slänga i mig frukosten nu & sen dra mig mot skolan!
Nyvaken & fin

22:49 en söndag

Pluggar just nu & skriver med världens godingar! Ibland är livet allt bra! Puss på er! <3
En bild på mig & finaste Lisa som jag förövrigt ska hänga med imorgon. Baka, fika & plugga!

mysfaktor 1000....

Tända doftljus (doftar ljuvliigt), läser lite, dricker lite te, lyssnar på musik (Ted gärdestad?? wtf)....


Trivs som fisken i vattnet i rummet hos pappa nu också. Målat om lite, nu är det bara kuddar och lite såna små saker kvar innan det är klart. Rummet hos mamma är också nästan färdigt. Ska bara målas en rosa (!) fondvägg och sättas upp lite tavlor + andra grejer. Ska sno ELLENS kamera (a) och filma/visa mina rum när dom är klara. Great, men vi syns puss på er!

Chillmode

Söndags/mys outfit!

Min söndagskväll....

Godis, cola, datorn, en bok, skolarbeten & gitarren!

27 Augusti

Blir ingen matfestival för min del idag. För det första har någon snott alla mina pengar. Inte för att det var så jätte mycket men ändå. Så känns inte värt att va där utan att kunna äta typ... Jaja, är hos pappa just nu. Mamma kommer och hämtar mig snart så drar vi och käkar KEBAB! Sen ikväll ska jag chilla lite med Benita & Ellen bara. Alla är ju på matfestivalen och har det kul! Fml......
En från igår!

Lyckad kväll!

Hade en så jäkla grym kväll igår. Så jäkla lyckad! Förutom lite tråkigheter men jaja. Har tusen bilder att visa. Men nu ska jag ta en välbehövlig dusch och fixa mig lite. Känner mig jäkligt ofräsch efter allt dansande igår!
sliten tjej, wiho

tireeed

Kom hem för en stund sen. Väntar just nu på att Alice ska komma hit. Så vi kan packa mina saker, planera lite o dra hem till henne. Fixa lite & sen dra mot matfestivalen. Sen vidare mot andra roligheter ikväll... Är sjukt trött och har varit hela dagen. Somnade på sista lektionen. Ska ta något att äta nu, sen slappa framför tv:n. Puss!

godmorgon tyyp

Vaknade nyss, hahaha. Kommer sitta uppe hela natten nu känns det som. Får väl ta att packa upp alla kläder och skit från mamma. Hate it. Men först lite tv-tittande med papi. Puss!

att älska & hata livet på samma gång

Hoppar i säng med halsont & migrän. Ska försökna friskna till tills imorgon. Då kör vi!

man blir ju sugen...


Helgens planer


yeyeyeye

SÅÅÅ NU ÄR JAG HEMMA HOS PAPPA IGEN! ÖVERLYCKlig för att jag har internet. Ska fixa med designen lite, ladda över bilder från mobilen så kommer bloggningen igång som vanligt sen. Puuuss!

Bajs

Fuck alla människor, fuck alla falska, fuck alla som försöker spela perfekta. Sitter typ hellre själv ibland än o spela med i deras väärld. Åååh fuck hatar det hääär hatar skolaan! Första dagen i skolan o jag är redan skoltrött , samt trött på en del personer..... Nu ska jag sova, herrååå!

hej bacon

Drar hem till mamma, har som sagt inget internet där så blir bara mobillbloggning i så fall. Men vi ska försöka skaffa internet där imorgon. jaja, efter skolan imorgon ska jag möta upp Cicci på stan. Blir en fika och lite så. Puss på er! <3

påväg hem till mig, jackan assåå


fuck

Känns sjukt att sommaren är slut nu. Imorgon börjar skolan så no more freedom. Sitta med näsan i  skolböckerna 24/7... Vill verkligen inte! Men har lite att se fram emot i alla fall....
Rhodos
Dallas/USA
kanarieöarna
Spanien

Hejhej

Tjena bloggen. Förlåt För dålig upptadering med efter Liseberg i onsdags så åkte jag hem till mamma. & här finns inget internet. Men i alla fall, hade konfa igår, hängde med Diana o shoppade med mamma på stan. Väskan & en av tröjorna blev mina + en ring, svarta jeans o en svart halsduk. Idag har jag också konfa men har ont i halsen o har uringsinfektion eller va det heter. Härligt... Men ska ta mig en frukost nu o sedan dra ut på en liten promenad. Puss!

Farligt snygg outfit


chillepille

Lägger undan datorn och försöker sova. Börjar känna mig sjuk, jätte ont i halsen. Kan knappt svälja. Men imorgon drar jag iväg till Liseberg med bästa konfabrudarna. Vi hörs imorgon innan jag åker. Puss på er finaste!

vågar man?

Tycker färgade byxor/jeans kan va så jäkla snyggt. Men, vågar man? Kommer väl se ut som värsta barbie dockan i dom här. Men tänk er svarta converse, svart i stoppat linne och skinnjacka + lite snygga smycken. Kan bli riktigt grymt faktiskt! Vad tycker ni? Från gina btw.

niiice

Detta är alltså det jag kika på idag minus - halsringen

Jag ska bli ett fettoooo

HEMMAAAA½
OMG, hittade världens snyggaste saker på staaan. Får barnbidraget på Lördag och då drar jag direkt till stan och köper det. Hittade en skit snygg skinnjacka, tre stickade tröjor, en as snygg väska och en halsring. Ska försöka hitta bilder på allt och lägga upp här snart.
Blev ingen outfit bild förut för kameran hade dött, men ni får en kass sån här bild. Hade på mig mina vita jeans från bikbok, med gult i stoppat linne + skinnjackan över det.
Btw; vägde mig förut för första gången på hela sommaren. Har gått upp 6 kilo på typ två månader. Vadå att jag blev lycklig!

drar mig till stan

Drar till stan med Alice för en fika. Kör på mina vita jeans idag (premiär!), ni får bild på hela outfiten sen. Chao!

16 Augusti, tisdag

Godmorgon!
Igår hade jag konfa 10-14:00 men självklart försov jag mig och kom inte förrän 12. Vi tränade till våran konfa avslutning och så. Sen drog jag direkt till stan och mötte upp Cicci. Vi gick till en brudklännings affär och prövade massa fina klänningar. Så himla kul! Sen tog vi en jätte mysig fika på rådhuset med Benita. Så gott var det! Sen gick vi bara runt i stan lite, köpte blåbär, is vatten på donken o så. Sen gick jag till PULS för att träffa Diana. Vi köpte med oss sushi hem till mig. Sjukt gott! Sen tog vi med kameran och drog hem till Diana sen ut en sväng och träffade massa folk. Sen tog jag bussen hem.
Idag ska jag iväg på en sak först, sen ska jag träffa Alice. Vi tänkte ta en fika på Rådhuset. Men ska ut och springa innan det. Nu blir det frukost först, sen en springtur. Puss!
Jag blev kär i den svarta och Cicci i den "oranga".
Fika på rådhuset, så sjukt gott var det!
Sen spenderades resten av dagen med Diana!

this summer

skulle lätt kunna köra denna sommaren i repris

can't you see that i'm bound in chains

Hoppar in i duschen nu, ska bli så skööönt. Är fortfarande äcklig & svettig efter danslägret. Sen ska jag och brorsan se på film, trust. Handlar om en tjej som chattar med en 16-årig kille på nätet, sen när dom träffas visar det sig att han är en 40-årig pedofil...


Imorgon blir det först konfa (träffar alla saknade brudar då!). Sen åker jag direkt till stan med Cicci för lite små shopping, sushi och kanske en 20-minutare på Meddo. Så ja, ha en mysig kväll nu och ät mycket för det ska jag. Chips och cola! Wiho! :D Puss!

HOME

Är hemma nu, är helt slut. Har knappt pratat med pappa, gick raka vägen till sängen & ligger där än.
Vi har dansat cirka 8 timmar per dag, svettats mer än någonsin, haft(har) träningsvärk så man inte ens kan gå, myst och bara haft det super BRA! Träffat underbara människor och tagit hundra tals bilder. Nu ska jag äta och sen sova någon timma. Sen i kväll kommer Alice, saknat henne! Puss!

byeee

Mjukiskläder, inget smink & ofixat hår. Yeah, nu drar jag mig mot dansläger på kusten med Lisa.  Cya

godnatt

Fixar lite nudlar och hoppar i säng med klockan ställd på 9 imorgon, puss!
glidar'n

yeah

taggar dansläger , taggar konfan, taggar skolan, taggar matfestivalen, taggar konfirmation/konfirmations fest. wiho!

Modell pics

Drog till Diana och fotade, säger bara... DU RÄDDADE MIN KVÄLL!








pannkakor

pappa & hans katt
Pappa håller på att göra pannkakor. Wiho, nu blev livet bra igen!

Godmorgon!

God morgon! Vaknade för en stund sen och ska fixa frukost snart. Är skit hungrig. Sen ska jag packa det mesta så jag har det gjort. Måste hinna med en springtur också sen ska jag nog mest chilla och laga mat o sånt dääär.
Bild från falsterbo, skulle inte va fel att ligga på den stranden just nu.

Blondie

Så här mörkt var håret när jag åkte ner till Skåne/falsterbo.
Så här ljust är det nu! Saltvatten och solen is the shit.


Funderar på att köpa blondspray så att det blir ännu ljusare!

chillar lite

Sitter här i min ensamhet och dör. Har ätit upp chipsen men ska nog ta några mackor. Blir alltid skit hungrig på kvällen. Jajaa, livet flyter på annars... goodigood. Åt sushi förut idag och köpte ett par dansskor med mami. Dansläger på torsdag och jag är taggad till 1000.

klackar

Har blivit helt besatt av dom här skorna. Har aldrig gillat klackskor förut men nu så! Tänk er skorna med tighta jeans, vanligt svart linne med skinnjackan och en stor gosig halsduk till hösten när man vill göra sig lite extra fin. Inte liteee najs. Känner att jag ska sluta tipsa om dom så att dom inte tar sluuut. Måste klicka hem nu!

Äta bör man annars dör man!

Det första vi gjorde när Alice mötte upp mig i Göteborg när jag kom med tåger från Malmö, var att äta sushi!
sen köpte vi munkar!
Sen när vi kom till Alice så gjorde vi pasta sallad!
Sen avslutades dagen med lite cheese såklart!

cp elr vad

Vi älskar mat, vi ska gifta oss med mat <3 <3 mat sviker inte , kärleken till mat är sann o äkta. wihoo!

Svar på frågestunden

vad tycker du om gingers? Får ju inte snacka skit om mig själv så - as söta är dom!

vem är din bästa kompis? Tycker den här frågan är så svår för att jag har många jätte bra kompisar. Och om jag skulle skriva upp alla deras namn skulle listan bli ganska lång och det skulle ju va lite pinsamt om man missade någon. Men dom jag umgås med mest just nu är Alice, Benita, Cicci & Carro.
gillar du penis? ja dd alice gmn

vart köper du dina kläder? Hm för det mesta, sen typ på gina, carlings och bikbok.

Tell me everything you think about me (a) and.. Vad gillar du mest? Kebab eller Sushi? Metti sötnos, tycker du är skit schyst och gulli kille. Eehm, SUSHI LÄÄTT! Fast börjar tröttna lite, så båda.
vad tycker du om följande personer:
Isac svärd - min & Alice is kompis, nämen skit snäll och rolig
alice ewaldsen - sämst ... (skoja gmn <3)
Ellen arvidsson - för det mesta rolig hihi
Metti - schyst
gillar du att blogga? Jadå, fast det var roligare förut i början typ... När jag hade min första blogg år 2009 ungefär, då var bloggen typ mitt liv...
hihi är jag söt=?????! :P klart du är Isac :P :P :P
har du någonsin funderat över att bli modell? (: Klart jag har, eller man har ju alltid drömt om det. Men inget jag skulle kunna bli eftersom att jag är alldeles för koooort. O kanske alldeles för ful, Haha, men Alice borde satsa på modell! Helt klart!

fotar du nåt än? Fotar faktiskt inte lika mycket längre. Förut fotade jag massa, alla kompisar fick ställa upp som modeller så att jag kunde fota. Men nej, det där är inte riktigt min grej längre. Även fast det kan va kul någon gång ibland.

funderar du på att jobba som model när du bilr äldre eller fotograf, eller något i den musikaliska vägen?
modell - skulle va skit kul, men nä...
fotograf - nej, tyckte det var kul att fota förut men inte längre
musikaliska vägen - YESSYES, ska söka in till Mop i Skara så sen får jag se vad som händer. Kommer inte lägga av med musiken i alla fall, no way.

Hur har din sommar 2011 varit? Det här har helt seriöst varit en av dom bästa sommrarna ever. I alla fall nu när man tänker på allt kul man gjort. Börjar nästan lipa när jag tänker på att den här sommaren snart är slut.

Har du gjort nåt denna sommaren du aldrig gjort förut? Massa...!

En kompis du kan säga allt till? Carro & Alice

Hur kommer din höst se ut? Kommer satsa mycket på skolan för att få upp mina betyg lite, eftersom att jag tappa as mycket i våras för att jag inte orkade med något då typ. Så kommer ju mest bestå av skolan. Åh på tal om det, orkar seriöst inte börja skolan. Läxor och plugg är det som oroar mig minst. Det jag oroar mig för är min klass... Trivs inte alls och finns vissa personer jag inte orkar med som bara orsakar massa jävla problem, så ska försöka byta så fort vi börjat om det går... Aja, Kommer även dansa 3 gånger i veckan så mycket dans blir det till hösten. Vilket jag är så glad över. Måste bara försöka hinna med allt: träffa kompisar, bio, fika besök, fester o sånt där. Älskar hösten, så mysigt!
Va tycker du om ?
John - känner inte alls bra men schyst
Ayub - känner inte

cheese

Blir en hemmakväll istället, men inga sura miner här inte. Nu åker jag & pappa för att köpa lite... chips! Puss!
Glad tjej med massa cheese i pååssen.

this night

Nu är jag äntligen klar efter att ha byt kläder 1000 gånger. Fick bli mina miss sixty och världens gosigaste tröja från USA. Ska bara käka sen drar jag mig mot Ryd/Carro/Karstorp. Puss!
min räddare idag, torrshampoo in my <3

HM

Det här skulle inte va helt fel att ha på sig ikväll.
Skorna (!), shortsen och koftan ska bli mina!

Ganska bra låt, ja

Hemma hos pappa nu. Ska fixa mig och sen drar jag ner till Sjötorpa och träffar lite folk. Puss!

..

min blogg suger så vi kör på ....



videoblogg gummor


kul dag liksom

Idag har jag bara packat, tvättat kläder, sovit, ätit, vart på stan en sväng & träffat Carro i ryd en sväng. I morgon går tåget till Falsterbo 09:04. Värsta tidigt, är ett stopp i Göteborg så hinner äta sushi. LYCKLIG TJEJ, wiho. Aja, kommer inte upptadera på ett tag, kommer hem på lördag. Men kommer ha massa bilder då eftersom att kameran självklart är med, puss o kram!!

live life love life

Hej bloggen! Passar på att upptadera nu när jag för en gångs skull är ensam typ. Ganska skönt men ändå fett ensamt. Är van vid att trängas med massa folk i en säng vid det här laget. Men men. Idag blev det shopping med mami, ett par miss sixty jeans hängde med hem och en as snygg tröja med skit snygg rygg. Åt jätte god mat med mami på pims också, tiger räkor i någon god sås med blå musslor och pasta. Så goott! Och ett stort glas cola till det. Efter det drog jag till sjötorpa med Alice, Malin, Fanny och Ellen. Sen blev det ryd med Alice (efter att vi ätit pizza) och sen hem igen (CYKLADE) sen däckade jag i min säng direkt och vaknade typ nu.
Mys <3 slänger upp bild på jeansen snart

RSS 2.0