BAJS

HELVETE JÄVLA BAJS HELVETE KUK RÖV HÅL .... ALLT PLANERAT PERFEEEEEEEEKT I MINSTA DETALJ! HELA NYÅR SKULLE BLI PERFEKT SÅ SKA ALLT BARA FÖRSTÖRAS! HELVETE ASSÅ! Okej överdriver lite, men det här är jävligt surt. ALLT var fixat.... Jag som var så taggaaad!!
lite så jag känner nu asså!


Friday morning?

Men tja är det jag som är seg eller... Ligger fortfarande i sängen helt död... Ska fixa mig lite snabbt nu, sen dra in en snabb sväng till stan med Amanda. Ska lämna tillbaka tröjan från hm, köpa svart sytråd o nål (måste sy upp min nyårsklänning lite...) kanske blir en fika också får se! Mys!

tumblr


Året 2011


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Jag festade på riktigt för första gången, testade på såna saker som alla tonåringar gör någon gång, jag levde livet som mest i somras, tillbringade nästan hela sommaren med Alice, fick mitt första ig, åt sushi för första gången + massa mer grejer

Har du några nyårslöften? - Har alltid samma nyårslöfte, att träna mer men det håller ändå aldrig så är ingen idé. Men att göra 2012 till ett bättre år än 2011, vilket kan bli svårt eftersom att HUR mycket som helst har hänt det här året. Helt sjukt, det här har varit både det bästa och värsta året i mitt liv.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Nej

Vilka länder besökte du? - Grekland
Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? - Den 17 September, dagen då jag och karl blev tillsammans!

Bästa köpet? - Måste vara all sushi jag gottat mig, hehe
Vad spenderade du mest pengar på? - Sushi , hehehe
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? - Take a minute är den låten som påminner mest om detta året, speciellt sommaren. jag och Alice lyssnade på den hela tiden. När vi låg vid sjön och solade, när vi cyklade runt överallt i hela Skövde mitt i natten, när vi festade....
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Både och!
Vad önskar du att du gjort mer? - Tagit vara på sommaren mer! + pluggat mer

Favoritprogram på TV - Gossip girl!

Vad gjorde du på din födelsedag 2010? - Fikade med fina vänner på rådhuset, åt sushi med mamma och pappa & gick på bio med vännerna!

 

Den bästa nya personen du träffade? - Karl! ♥

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ohja! MASSA! Speciellt alla fina vänner jag har!

 

Vad önskar du att du gjort mindre? Sovit
Charmig bild när jag somnade på danslägret, vaknade sen av att hela danssalen var full av danselever och världens dunkande musik...

 

Något du önskade dig och fick? Pojkvän, världens bästa också!

Vad fick dig att må bra? Min pojkvän, mina fina vänner, mina släktingar som hjälp till otroligt mycket under allt som hänt detta året. & mat........


Torsdag 29 December

Riktigt dålig upptadering men så blir det på lovet! Igår stack jag till gymmet och solariumet en sväng på morgonen. Sen drog jag hem till Karl och myste, sov där också! Sen idag drog jag in till stan, mötte upp Joanna, Amanda och Carro. Gick runt en sväng på stan, letade nyårsklänning men hittade inget så får ta en klänning jag har hemma. Tog en fika på rådhuset där vi satt någon timma och snackade o taggade lite... Sen hängde Amanda och Carro med mig hem, dock drog dom nyss så känner mig kind of ensam. Men snart kommer pappa hem så jag ska fixa lite käk. I allafall vi planerade hur mycket som helst inför lite grejer! Ååh så himla taggad! Det här kommer bli grymt!!

some shopping

HM 299:- fast lämnar nog tillbaka den imorgon
HM 99:- älskar den!!
Makeup store 170:-

Avslutar en bra dag med lite flöt jao

Ååh har haft en hur bra dag som helst! Drog in till stan med Andrea! Kollade runt i lite butiker och snackade lite. Hittade en del grejer som jag lägger upp sen. Sen träffade vi huuur många som helst i stan. Så vi blev ju ett litet gäng där. Drog till baguetten en sväng och käkade. Sen drog jag, tööj och william hem till mig. Skulle egentligen på bio på kvällen men ingen orkade (+ att det gick inga bra filmer o allt bara sket sig) så vi stannade hemma hos mig, chillade lite, spelade gitarr, sjöng lite, kollade lite film, tog en promenix ner till sjön. Och nu ska jag avsluta denna goa dagen med Sherlock Holmes (2:an på bio på fredag så måste ju se 1:an liksööm), chips. ostbågar, dipp och lite cider. Sounds goood! Och imorgon ska jag va med karl! Och på torsdag kommer Joanna, Carro och Benita hem!! Kan det bli bättre??? NEEJ! hihi, puss!
Mmmmmuuumms!!!!

off to the city

Drar ner till stan en sväng med Andrea! Puss!

bra kväll ändå

Precis laddat ner massa gosiga filmer som jag ska underhålla mig med ikväll + en massa popcorn & lite smsande med goa Andrea på mobilen! Puss!

<3

Kom hem NU godingar!! Det är helt dött här utan er! ♥

tja snuttiluttor

Hej bloggen!
Dålig upptadering och det har ju sin förklaring nu när det varit jul och allt. Kom hem från mariestad igår (varit där hela helgen med familjen) och då kom Karl hit och sov. Och efter han åkte iväg imorse drog jag till stan med Marcus en sväng. Hittade inte så mycket mer än ett röttläppstift för 170:- spänn. Och nu när jag testade det här hemma såg det mer rosa ut. Kul! Ska dra ut på en promenad med pappa nu, sen får vi se va kvällen har att erbjuda. Är på film/bio/mys humör... Hmm.. Puss!

10 min kvar till jul

Hoppar i säng nu. Imorgon åker jag och pappa iväg till farmor och farfar ganska tidigt för att spendera hela julafton där med kusinerna, faster min och brorsan. Ska även sjunga på midnatts mässan i bergakyrka! Godnatt!
Instagram @fannycarleen

mot stan

Drar mig in till stan för att köpa de sista julklapparna, sen vidare mot gym o solrium!

4 från julavslutningen och julkul


Torsdag 22 December

Hej på er!
Har haft massa saker för mig hela dagen, men har mest gått runt i min egna lilla bubbla. Vet inte vad det är med mig men är bara så jäkla nere... Vet inte om det är för att det börjar dra ihop sig till jul och det känns helt konstigt nu när det blir helt annorlunda när mina föräldrar är skilda och nu när min brorsa kommer hem över jul... Ska i allafall göra mitt bästa för att göra julen någorlunda bra, vill ju inte förstöra för några andra heller så får väl mest bita ihop och hoppas att det blir kul ändå. Träffade Benita en sväng nu ikväll också, eftersom att hon åker iväg till Sälen imorgon. Alltid lika kul att träffa henne, min lilla solstråle!! Nu ska jag fixa något riktigt gott att äta sen bädda ner mig i sängen o sätta på någon mysig film! Puss!
kolla vilken fin earcuff jag fick av Benita!

lov huh

Äntligen hemma från skolan, jullov o allt! Men är heeelt slut nu & har knappt någon röst kvar. Först så var det julavslutning i kyrkan, var med och sjöng i 4 låtar där. Sen direkt efter var det julkul (därav strecken i ansiktet och klottret på armarna) då man skrek hur mycket som helst! Tänkte ta ett bad nu, dricka lite kaffe, äta något och sen dra mig mot min lillkusin och fira han lite i efterskott! Sen stannar jag väl där tills ikväll och tigger lite kvällsmat också innan jag drar mig mot Karl och sover där! Låter bra! Puss!

tisdag

Hellöö, kom hem från Karl för en liten stund sen. Först var det en lång dag i skolan med massa träningar till julavslutningen imorgon. Har varit så himla trött hela dagen, somnade till och med när vi tränade. Vakande av att alla stod o skratta åt mig, kul... O nu tänkte jag (som varit sugen på kaffe hela dagen) dricka lite kaffe, men då kom jag på att då kommer jag inte kunna sova. Så då tänkte jag att jag kunde ta det imorgon på morgonen innan julavslutningen, men då kom jag på att Jonas sa idag att man inte ska dricka kaffe innan man sjunger för att det tydlingen inte är bra? ååh, är så himla sugeeeen... Stort i-landsproblem. Ne nu fan blir det te istället. Puss!
Festsugen också ju!!...

monday with my favoritgirls

Sitter hos Mändie och äter kladdkaka som vi precis gjort. Mmmm, så har vi ätit massa mat, mackor o kaffe o sånt...
Tumblr_lw7gl4kvzq1r552ezo1_500_large
Z204516654_large
Tumblr_lrayja8iv51qfcl2go1_500_large


....





haha döör, syslöjd så jävla tråkigt


love you

Karl drog nyss, han sov här inatt. Så mysigt! & igår hade vi 3 månader!
Idag har ju inga planer alls. Funderar på att bara chilla hemma fram till ikväll då jag kanske drar på bio med Benita och några fler brudar (ni kan ju svara på mitt sms om ni ser det här då vaa). puss

fridaynight

Fredagskvällen blev huur lyckad som helst med massa goa personer!

Lördag 17 december

Kom hem från mariestad nyss, ligger i sängen helt död. Är så jävla trött, och jag som skulle tagit det lugnt igår... jo tjena. Ska ta och röja undan lite här nu och vänta på Karl. Puss!
Innan vi drog ut igår, som ni såg hade jag lite problem med vad jag skulle ha på mig..

FRIDAY , hell yeah

Kom hem för en liten stund sen. Slutade tidigare idag så jag & några brudar drog ner till stan och åt lite sushi. Ska ligga här i min sköna säng och lyssna på lite go musik och vila lite nu innan Joanna kommer. Sen blir det lite partie, blir dock ganska lungt för mig eftersom att jag ska upp runt 7 imorgon.
through my phone

torsdag

Kom precis hem, har varit hos Karl och myst hela kvällen. Nu blir det dessvärre rakt ner i sängen! Om det är något jag har brist på just nu så är det sömn. Har en härlig skoldag framför mig också med matteprov o sånt... Ja, som sagt sängen kallar men först lite nattamat. Puss!
Åh vad jag saknar sommaren! Skulle inte va helt fel att sitta på en stekhet balkong nu med lite sushi!

Duktig tjej

Har suttit och pluggat i fyraaaaa timmar nu, helt jävla slut. Nu ska jag käka och sen drar jag hem till pappa för att bo där ett tag. Puuuss!

Två tummar upp för att jag varit så duktig idag


pluggpluggplugg o massa mer plugg

Kom preciis hem från skolan och min hjärna är heeelt slut! För det första har jag och Diana pluggat hela dagen på biologi och fysik skiten för att få godkänt! Och nu äntligen är det klart! Så lättad så det är inte sant, för betygen sätts ju idag och allt. O jag fick reda på det igår? Så har jobbat stenhårt nu alltså! Skrev även uppsatts på spanskan idag som gick bra faktiskt. Och nu sitter jag här hemma med en stor hög med ännu mer plugg. Spanska förhör imorgon, svenska inlämning som ska va inskickad ikväll och matteprov på fredag. Bara att köra igång alltså!

två till från lucian


Lucia

Benita & jag

Några bilder från i helgen







Har många mer bilder, men dom håller jag nog för mig själv... ;)


.

Tumblr_lvaxgimsuw1qjt65io1_500_large
Tumblr_lb2j7og0j01qd5i7to1_500_large_large
Tumblr_lvx12oo4fl1qc7geho1_500_large

Tisdag

Dagen började med Lucia uppträdande för skolan. Gick bra, bara att det kändes som man skulle svimma i slutet (att stå helt still i typ en halvtimma med massa ljus som tar upp allt syre is not good..). Sen på engelskan var det redovisning för klassen, gick faktiskt bra! Och jag som alltid hatat det och alltid brukar vara så jävla nervös. Fick vg+ på redovisningen så det ska jag va stolt över! Nu ska jag snart börja plugga till tre prov i veckan (ska göra två omprov i no:n)...

...

Svar: Nej, hon är min faster :P

GODNATT

Helt sluuut! Nu vill jag bara söva, godnatt!

syslöjd är tråkigt...



Dagens...


kärlek

Tillbringade som sagt eftermiddagen med världens finaste kille, jag älskar dig så himla mycket, du är bäst! ♥

sunday

Hade en grym lördagskväll i stugan med mina favvo brudar. Kanske inte ska berätta så mycket, men kan säga att jag vaknade upp med klotter över typ hela kroppen. Tog ett tag att få bort det! Direkt när jag kom hem kom Karl hit en sväng! Så mysiiigt! Nu blir det väl mest plugg och sen kvällsmat. Har haft en förjävla go helg förutom fredagen som jag sov bort då...
två från instagram, laddar upp bilder från igår när almiboi skickat dom

mot mändies stuga


Nya skjortan på, från hm
och så trotsar vi vintern och kör på skinnjacka

dead

Ligger i sängen helt död, ska strax börja packa och vid fyra bär det av till Amandas sommarstuga.


NATTI

Säger godnatt med några söta bilder på mig och Benita, nya linnet är på också. Love it!

friday

Hellö!
Kul att det första jag gör när jag kommer hem är att somna, vaknade för någon timma sen. Snacka om att hela fredagen förstördes. Aja, hoppar i säng nu för att få lite sömn. Imorgon blir det är förjävla go kväll i Amandas sommarstuga. pöss

LIVE LIFE LOVE LIFE, HELL YEAH

Ååh jag är så sjukt taggad inför denna helgen! Imorgon blir det första en sväng på stan, gym och sen fest med mina brudar! På lördag blir det till Amandas sommarstuga med några tjejer i klassen för chill och lite sånt där! Och på söndag ska jag träffa Karl, som jag saknar så himlaa mycket! ♥

City at night, skoja klockan var typ 3...


Torsdag


Sitter hemma hos Joanna nu, ska sova här inatt. Direkt efter skolan drog jag ner till stan och träffade Johan och Joanna (som kom hem från Göteborg!!). Vi drog till Wallermans och käkade. Mm, skagentoast och sen en fet kebabpizza med massa kebabsås och ett stort glas med cola! Rullade hem sen asså, efter att vi suttit där och snackat ett tag. Drog hem till pappa och spelade in låten med Beatrice. Sen direkt hem till Joanna och här sitter jag nu. Ska strax duscha och fixa mig lite. Sen sova och förbereda prov imorgon!

Schuull




Onsdag = studiedag

Äntligen hemma! Drog in till stan med Beatrice, Benita, Alma och Amanda för att köpa present till Ellen samt kolla lite julklappar(+äta sushii!!)! Sen mötte vi upp Ellen för en fika och för att fira henne! Sen åkte jag och Bea hem till mig för att spela in i studion hemma hos pappa. Men pappa var inte hemma så vi drog till Bea för att plugga till matte provet på fredag! Och nu är jag helt slut så ska ta bort mitt smink, duscha och sedan hoppa i säng!
Jag & Benita
Alma & Amanda
Beatrice & födelsedags barnet!

Lika som bär


jästen jäser


Julbak mitt i natten

Bakar saffransbullar och pepparkakor med mina brudar!

sketabra

Men tja var det jag som däcka precis när jag kom hem eller? Jag som skulle till stan och julhandla... Jaja om en liten stund kommer Benita och Bea hit. Dom ska sova här för imorgon har vi studiedaag. Då blir det att fira Ellen en sväng med en fika på stan och sen åka till studion med Bea för att spela in våran låt.
Taggar fett mycket till helgen också, wihooo!

Måndagskväll

Softar i sängen med en bra film på och en jävla massa glass. Mysigt, fast skulle va mysigare om Karl var här.

...

Känner mig så totalt jävla kass.. Orkar ingenting längre (skolan, familjen..) Ser inte ens fram mot julen längre... FAN!!

dance

Kom precis ut ur duschen. Benita har varit här hela kvällen, vi kollade på filmen The roommate. Bra men konstig film. Tänkte sätta på gossipgirl nu och somna till det. Lär behöva en del sömn tills imorgon, skola och spanskaprov... Sen blir det hem till pappa med Beatrice för att spela in våran låt i studion (en uppgift i musiken). Godnatt!
Två från danslägret i somras, lisa på första och jag på andra. Saknar dansen så otroligt mycket, förstår inte hur jag klarat mig utan den nu på hösten. Men till våren kör jag igen, och till sommaren åker förmodligen jag och Lisa(?) på dansläger i Spanien. Sounds pretty goood!

Söndagshumor


Söndag = julklappshandling & film mys

Har precis varit på stan och inhandlat lite julklappar med far min. Nu ska jag plugga lite spanska och lite senare blir det kladdkake bak och film mys med Benita! Hon har varit borta hela helgen så skönt att hon är hemma igen (vi bor ju i samma trapp uppgång så utan henne hemma är det hur tomt som helst..). Och idag åker även Joanna iväg till Göteborg en hel vecka för att praoa! Saknar henne redan!
En bild på Carro, Amanda och mig i somras, från en av de bästa dagarna på sommarlovet!

Myskväll

Myskläderna på! Drar till kusinerna för lite myskväll med massa gott och lite wii spelande. Puss!

En regnig och ruggig lördag

Tjenispenis!
Ligger i sängen och chillar lite. Karl drog för ett tag sen så nu va man forever alone. Drar ner och solar en sväng med Alice snart. Sen tänkte jag ta en promenad och efter det ett varmt skönt bad. Träffar nog Joanna en sväng ikväll också. Känner mig inte helt kry än så blir en lugn helg det här med, men nästa helg om jag är frisk. DÅ JÄVLAR KÖR VII!

Fredagskväll!

Sitter spikad framför IDOL nu!! Ååh kan inte fatta att Ellen, Amanda, Alma, Amanda, Hanna & Lisa och alla dom är där!! Åh fatta vad kul, skulle egentligen också åkt dit men så blev det inte. Hoppas ni har jävligt kul i allafall! Nu ska jag fortsätta min myskväll här hemma med mamma (pizza, julmust, godis...mm...). Och senare ikväll kommer Karl! Puss!
gulligull

tja





School

Tvingar mig till skolan för att göra matteprov!

gosilosan

Här mår man primaballerina! Har tagit ett långt sköntbad med tända ljus och nu har mamma fixat lite god mat. Blir nog skolan imorgon också, ååh vad gött!! Och för helgen har jag INGA planer alls nu. Ganska skönt, så kan man va lite spontan sådär! Puss!

MYS

Chips, dipp, cola och en bra film! Inte helt fel när man är sjuk!

....

Vaknade för en liten stund sen. Med världens värk i magen, ååh vill bara dö. Annars så har jag ingen feber längre och förkylningen är nästan borta. Skönt! Så ska försöka dra iväg till skolan imorgon! Nu ska jag kolla på julkalendern och äta lite frukost. Puss!

RSS 2.0