peddosmile

Okej.. orkar inte plugga, tar mig en promenix i det fina vädret istället, helt själv... ensaaaaaaaaaaam är vad jag är, skulle inte sitta fel med ett syskon eller något nu.. Så tomt hemma hela tiden.

Skolan

I skolan nu, hur trött som helst, slumrar till hela tiden, när jag kommer hem ska jag i allafall göra pannkakor & hemmagjord chokladsås innan jag tar o pluggar till spanska prov! Greaaat, pöss


summertimes


old

some oldies taken by me

svar på tal

Fick en fråga om (anonym.. palla) vad det var för audition och det är två audition jag ska på för 2 musikaler. Har varit med innan för några år sen men bara som ensemble. Men den här gången ska jag söka roll till båda, så är lite extra nervös...
Askungen för några år sen när vi åkte till Hamburgsund och spela upp!

this week

Onsdag: Plugga och träna till audition
Torsdag: Plugg och dans på kvällen
Fredag: En sväng på stan med Carro sen dans hela kvällen
Lördag: Audition hela dagen tror jag?
Söndag: min födelsedag, audition hela dagen sen dans hela kvällen

So tired of you, playing with my heart, whataaafuuck

Har haft en skit konstig dag... Att vi hade tråkig dans (PARDANS SÅ TRÅKIGT) i slutet av dagen i 3 timmar gjorde ju inte saken bättre.. Efter det mötte jag upp Carro och nu sitter jag här med henne. Hon pluggar o jag kollar teve och snackar med lite godingar på fejaan, myspyys!

23:02 monday bby

Har precis käkat klart den goda maten som jag gjorde... eeh köttbullar och pommes, wtf kan man äta det ihop ens?.. Jaja ska hoppa in i duschen nu, imorgon har vi sovmorgon till typ 10! Sen efter skolan hänger linganplingan (carro hehe) med hem till mig och vi tänkte laga lite god mat (det blir pommes, fläskfilé och BQ sås om det är ok darliing?), hon ska även plugga lite så då passar väl jag på att träna på låtarna till auditionen på lördag o söndag. Huhu, redan nervös...

love

Vill bara säga att du är så himla bra! Du lyser upp dagarna som ingen annan, du får mig att skratta även fast jag bara vill gå ifrån alla och deppa. Ditt skratt får mig att bli så himla glad och jag älskaaar våran cp humor. Du är bra duuu bibbi ♥

Mändies day today

Idag har jag och Joanna sprungit runt på stan i timmar för att leta present till Amanda (hittade inget), sen somna jag på hennes golv för jag va så jäkla trött, vaknade sedan o skyndade iväg till Amanda med Carro o joanna
+ fika för att överraska henne på sin födelsedag och då självklart är hon inte HEMMA?!?! såå syynd, o det som skulle bli så mysigt o kul att överraska o allt! ååh, så surt! Men jag och Amanda har en liten plaaan över hur vi ska fira våra födelsedagar ihop, KOMMER BLI SÅ GRYMT!
Grattis fina du!!

22:09 sunday

Hemma från dansen, nyduschad och go! Ska hoppa i säng och tagga en vecka med födelsedagar (min och mändies), dansträningar, skolarbete och auditions!

DANCE TIME

Tar snart bussen till dansskolan. Vi kommer nog dansa några timmar eftersom att det inte blev något i torsdags. Ska bli jäkligt gött faktiskt, skit taggad! Vi hörs!

00:25

Jag och mitt hjärta innan vi drog ut förut!
Blev en helt okej kväll, hemma tidigt o ska väl sova snart. Ska dansa några timmar imorgon och innan blir det nog fika på stan. Har även införskaffat mig nytt smink idag, la 700spänn på det, känns värt.. Aja puss godnatt!

lördag

Godmorgon! Här sitter jag o äter frukost, planerar massa med Lisa för ikväll. Drar dit runt 6 där vi fixar oss och sen FEST! Innan det ska jag bara va hemma, ta en promenad och fräscha till mig lite för ikväll och även träna till mitt intagningsprov som är den 8 mars, så nervös!!

Auuuhm

Haft en trevlig kväll. Nu ska jag hoppa i myskläder, hämta lite chips, cola och kolla på film. Imorgon ska jag upp tidigt för en PW med Andrea in till stan, hurtigt!

tja snygging






vettefan assö, sitter  i skolan..... HELG SNART!! Så gött, ikväll ska jag o bibbiiii äta thai-mat o jag är så glaaad!!! förutom att min sminkväska är snodd/borta så får väl nöja mig med osminkat nu buhu vad fuuult :( MEN FAN VAD SKÖÖNT!


Night

Sitter i sängen, ganska trött med datorn i knät o lite musik i öronen. La precis på luren, pratat med Benita en stund. Imorgon ska jag spendera nästan hela dagen med henne. Det blir nog en fika på stan och en promenad! Låter bra! Nu ska jag sova för jag är riktigt trött, godnatt på er!

Hos min goding!


Kom nyss hem till underbara Carolina, sötnosen har bakat chokladmuffins! Åh så gott!


mot skolan


kan du bli min?

Tumblr_lzqzj2meni1qi9x3uo1_400_large
Tumblr_lzar1zhejl1qd94umo1_500_large
Tumblr_lzqy6pszvm1r48oe3o1_500_large
Tumblr_lxvijjfpg71qh5zmuo1_500_large
Tumblr_lxmbzfwnqg1qcmptjo1_500_large
42676619_large
Tumblr_lzg7b9yg2k1ql8x0ko1_400_large

kul upptadering, japp


Hejhopp, sitter i skolan nu. Slutar när som helst. Idag ska jag bara plugga till no provet på fredag, för imorgon hinner jag inte så mycket. Ska dansa några timmar på kvällen, så lär ju va ganska slut då... puss..

MAT KAN VI JA

Jag och Alma, MVG i hemkunskap lätt. Godaste maten gör vi!

tisdag, yeah


Saturday night

















kaooos

SKRÄLL. ATT. JAG. SKA. FÖRSOVA. MIG. BAJS.

Grym kväll!

Godmorgon! Är hos Joanna nu, hade en sjukt bra kväll hos Andrea igår med massa goa personer, skratt, dans osv... Något seg idag men ska försöka tvinga mig till gymmet ändå. Hann med en fika på stan med goa Lisa igår också. Hade massa att snacka om.

Lördagmorgon

Trött som fan. Nyvaken. Sängen. Mys. Taggar kvällen. Drar ut på en promenix. Dusch. Mat. Wiho. Life. Happy.

summertimes

Det är sjukt vad jag längtar till våren & sommaren. Världens finaste vänner, gå ut nian, göteborg fram o tillbaka hela sommaren, kusten, grillkvällar, fester, skolavslutning, matfestivalen...

friday duuuh

Mest strosat runt på stan idag, köpt present till Andrea, ätit en cheese (viktigt info OJA), kollat på skor (så kär), njutit av det underbara vädret & åkt förbi min blivande 17-åring en sväng och gett henne världens dunder kram! Nu ska jag krypa ner i badet, Mmm vad härligt!

Beautiful day

Drar mig snart in mot stan efter en härlig morgonpromenad, underbart väder ute också. Och bästa Andrea fyller år idag, Grattis på dig!! ♥

Gomorrooon

Startar dagen med marabou polka, kaffe och Top Model Sverige, kan inte bli bättre!

Torsdag

Tillbringat nästan hela dagen på stan med Benita, Cicci och Alma. Åt på orientpalace och firade Benita, min lilla plutt är 16 nu. Så himla bra är du! Sen gick vi runt på stan, testa kläder, drack kaffe, testade skor. Hittade några snyggingar på DNA som jag ska önska mig. Nu sitter jag hemma, med världens mensvärk som jag haft hela dagen, deppig som fan som jag alltid blir under min underbara vecka. Fan vad det suger att vara tjej just nu! Ska sticka ner till affären, köpa choklad o slå på en film! SUPER BRA! Att jag är helt ensam gör ju inte saken bättre... åh....
nä nu kommer Alice hit, så nu va man glad

Pms bitch here

Har haft en sån dålig dag o värre kan den väl inte bli... Tog nyss ett bad med ansiktmask o sånt där mysigt. Nu ska jag göra lite banansmoothie, sen mysa ner mig framför tv:n, sen sova. Imorgon drar jag till gymmet tidigt, sen in till stan för lunch och lite firande av Benita som blir 16! Ser ut att bli en bra dag så att säga, puss!

orkar inteee

Tumblr_lle3yvdria1qdn1jpo1_500_large

home

Kom hem för en stund sen, nu blir det käk. Sen förmodligen träffa Carro för Ellen får man ju  inte tag på... Ska hinna med o plugga också o sen är jag lite baksugen... hm...

Onsdag

Godmorgon! Igår blev det en mysig kväll här hos Andrea. Victor och Anton kom förbi en sväng på kvällen, kollade på paranormal activity 3. Jaja, nu blir det lite frukost o sen kanske jag tar en buss till Ellen i Mariestad. Puss!

Valentine

Mot Andrea! ♥

23:41

Blev en bra stund på gymmet. Känns bra. Även fast jag just nu sitter här o deppar, är ensam för första gången sen i torsdags. Känns inte bra, hatar det, då får man tid att tänka, tid att sakna. Morgondagen ser i allafall bra ut: En lång morgonpromenad, hinna med o sola en sväng med Joanna, bio med Benita och sedan på kvällen drar jag mig hem mot bästa Andrea för thai-mat och massa mys! Perfekt alla hjärtans-dag som alla har sån panik över. Om man inte "har" någon så har man ju alltid sina vänner, eller hur?
Bästa Joanna och jag tidigare idag.

chillat klart, nu - GYM

Har chillat ett tag hemma nu sen jag kom hem från backen. Gick bra, förutom några trillar i liften så var det ganska trillfritt!! Känner mig duktig, åker redan upp dit igen på fredag med pappa och några vänner till oss. Nu däremot ska jag slänga i mig lite käk och dra mig mot gymmet med Joanna!

Svar på en fråga

svar: Nej det har jag inte, har ju funderat på att skaffa för att få håret tjockare men känns bara onödigt eftersom att det sliter så mycket och är rätt så dyrt. Kram! :-)

Mot backen!

wish me luck , huh

Dark lips


Fullt upp, jaojao

image description
Ska chilla som fan hela lovet. Framåt februari/mars blir det fullt med skola igen, träna till en spelning med pappa i Mariestad, träna till intagningsprovet på musikgymnasiet, träna för fullt till ett nytt dansprojekt som är på g! Ska bli så himla kul och jag är så otroligt taggad! Blir fullt med träningar hela mars. + att jag ska hinna med feminime viben men det ska väl gå, så länge det är kuul. Åh ser bara ifram mot Mars nu, + att jag fyller år då. hihi! GRYMT!

Söndag

Yoyo! Imorse när jag o Joanna vaknade var vi hur sega som helst... Ordnade lite god frukost, gick ner och spela lite wii och tog det lugnt hela morgonen. Runt 3 åkte vi upp till billingen och mötte upp goaste Andrea där det blev lite skridskoåkning. Även en sväng på mina boots i skidbaken... Helvete vad fort det gick... Och morgon dagen blev därmed planerad med skidåkning! Första gången för mig så ska bli jäkligt kul! Jag o Joanna ska snart städa undan lite, duscha (känner mig så äckliiiiiiiiig...) och sedan kolla film hela kvällen och sånt mysigt. Blir upp tidigt imorgon, puss!

Saturday night

Drar mig hem mot bästavän för lite lördagsmys med film, godis, mys, snack och sånt där! Nya jeansen är på också. Sitter som en smäck, puss!

Saturday morning


Lördag

Haft en go kväll/natt/morgon hos Oscar med Felix, Joanna och Carro. Pappa hämtade mig där i morse så åkte vi iväg till stan, fick med mig ett par jeans hem. Sen promenix med faster och kusinvitamin. Och nu sitter vi här, äter chips, kollar på teve och slappar. Funderar på att ha lite hemma-spa innan jag träffar Joänni ikväll. Poss ♥
Tumblr_lz8g4nqj2a1r9u057o1_500_large

22:55

Ligger i sängen, ganska slut efter en dag med gym och dans! Sitter här och äter på min banan och min bulle.. taggar matte prov imorgon.. och fredag! och LOV! och EN GRYM KVÄLL! hihi poss

MOT GYM O DANS!


life

Tumblr_lyzw9i317d1r1vxlmo1_500_large
Tumblr_lz35ytcqde1qke046o1_500_large
Alcohol-alkohol-cigarette-girl-party-favim.com-299156_large
401239_322197677817213_211540222216293_823512_1912495005_n_large
404836_10150547493883720_214313598719_8977475_240680462_n_large
276865-10-1259741298254_large
1348814-8-1328733110564_large
Heyyou_large

PLUGGA..


Nationellt i svenska imorgon (läsa på om krönikor osv..), matteprov på fredag, engelska som jag hamnat efter i och plugga på som fan på spanskan för att nå VG där!

TISDAG DÅ VA VA

Första nationella avklarat! Gick mycket bättre än väntat och för en gångsskull så koncentrerade jag mig på provet istället för att sitta och måla eller tänka på annat. Har även pluggat lite matte och svenska ikväll så känner mig skiiit duktig. Annars gick bowlingen idag sådär för mig och Benita, men jävligt kul hade vi! Började med att jag fick en strike och kände mig super duktig, sen gick allt åt helvete så jag och Benita körde på vårat egna lilla vis: baklänges...

things go wrong, life goes on, and in the end, you only feel strong

Måndag idag vilket betyder att jag umgåtts med världens bästa Joanna hela dagen! Mat, mys och skratt innan vi drog iväg till dansen och svettades ihjäl! Du är allt bra du tjejen, får mig alltid på andra tankar! Nu ska jag hoppa i sängen för att tagga en dag imorgon med först nationellt prov i svenskan, sen bowling med några godingar från klassen och efter det ska jag och min underbara Andrea åka lite skridskor!

laddar inför en ny vecka..

Med en bra film, chips, dipp och cola i min mysiga säng!

wonderful

Sitter hos min goding Joanna nu! Åkte hit igår efter jag varit i Mariestad och myste med världens finaste vänner. Skratt, musik, dans, godis & chips! Ni är allt bra ni. Snart ska vi iväg och köra lite spinning. Känner redan hur dåligt det kommer gå, är så otroligt seg idag... Huvudvärk, seg & typ febrig?.. Sen ikväll kanske jag träffar Oscar en sväng.

Mariestad

Mot mariestad med pappa för att fira farfar lite, sen ikväll träffar jag mina godingar! PUSS!

NATTI!


Friday evening

Kommer hem till pappa o möts av värsta dubbelsängen i mitt rum!!! Man bara whaaaaat? Så jävla gött, bara breda ut sig hur mycket man viill!!!! Är i allafall färdig fixad nu och väntar på att pappa ska komma hem så han kan skjutsa in mig o Benita till stan! Poooss!
Kör på rött läppstift och vita skjortan till!

mot skolan!


Torsdag

Tar och lagar lite mat, sen in i duschen och sen plugga hela kvällen! Försöka i allafall! Imorgon ser det ut att bli lite käk på thai-pak med Benita och sedan bio. Lugn och bra fredagskväll! Flyttar även hem till pappa imorgon för ett tag, varit hos mamma i snart 3 veckor så det ska bli skönt! Hatar det här med att flytta hit o dit hela tiden så därför tar jag oftast 1 månad i taget! Jaja, mat var det, PUSS!
Hittade en fin bild från förra helgen... Ny vakna o sånt!

Onsdag jaojao

Har haft en go dag med goa Andrea! Imorgon blir det hem till Joanna efter skolan o laga lite mat med henne & Carro och mysa innan vi går ner till dansskolan och dansa! Så jag ska nog försöka få mig lite sömn nu... Sovit hur lite som helst de senaste dagarna, somna på läsningen idag när jag skulle läsa på till nationella (!!!) stor jävla tabbe men det ska väl gå ändå! Puss!

Onsdag



Sitter i skolan nu, ar någon genomgång i aulan... Vaknade typ tio min innan jag skulle åka i morse så fick springa iväg med en macka i handen... Efter skolan ska jag möta upp Andrea så ska vi åka hem till henne o baka! MYS! Puss!


RSS 2.0