Blont? Brunt? Slingor? Dipdye??

Så jävla sugen på att förändra mig lite, antingen...
Lägga i massa ljusa slingor så att det blir jätte ljusblont
Lägga i lite mörkare slingor så att det blir som ovan
Go crazy o slänga i mörkbrun färg?
398673_151847638260468_112476118864287_199604_1472391785_n_large
Eller varför inte dipdye? Ljusare hår i topparna? Fett coolt, eller varför inte rosa?....

Egoboost

Har pratat en stund i telefon med Andrea och Joanna! Alltid skönt att prata av sig lite. Nu ska jag lägga mig i sängen med lite te och en bra bok! Puss!

Jag kunde dö för dig nu är du död för mig

Idag får det bli en mysig hemma dag. Vi har frilufsdag och med min förkylning är det ingen idé att va med... Nu ska jag ta mig lite frukost och sedan sätta på någon film. Ååh ibland är det de bästa som finns att bara vara hemma o slappa en hel dag! Så otroligt skönt! Bara göra det man känner för: äta lite (SÅKLART), ta ett bad, ta en promenad, läsa lite kanske, se film, baka, smsa o prata i telefon med sina underbara vänneeer! Även fast skolan tar död på mig (pluggar ändå ingenting men timmarna i skolan är hemskaaa) så mår jag faktiskt braa! Återstår väl o se hur jag klarar av sista terminen i 9:an med tanke på hur mycket energi jag lägger ner på att plugga... Jaja, vi får väl låta ödet bestämma, skoltrött som få o jag tänker inte sitta hemma o plugga på helgerna, no no!
sommar

En helt vanlig måndag

Som varje måndag gick jag hem till Joanna efter skolan. Där vi åt lite mellanmål och kollade på topmodel. Sen tvinga vi oss själva till zumban även fast vi var hur trötta som helst. Och nu sitter jag här, helt slut och ska snart hoppa i duschen. Får skynda mig, för när som helst kommer Alice! Vi ska göra smoothie och kolla på Elsasvärld i think! Och sen sova o tagga bad med typ hela skolan imorgon... Kan det blir roligare???.... Jaja ska inte klaga, för efter det blir det en sväng på stan med Joanna och Carro o sen ska jag med till Andrea för bak och massa mys!! Åh vad jag saknar dig tjejen!! Nä nu ska jag sätta lite fart, puss på er!!
En gammal bild tagen i Skåne

yummi

Pta24_large
52f1af6cc7_83067256_o2_large
407456_181426621957364_100002700814014_227434_1579879707_n_large
Fairyfloss-food-pink-pretty-favim.com-280059_large
Tumblr_lkdk2g5qcl1qhaaido1_500_large
Tumblr_lyj8h8mpo91r2neabo1_500_large

Söndag 29 januari

Springer runt i rummet och plockar undan lite, lyssnar på musik, sjunger och är hur glad som helst!! Mår så himla bra just nu! Hade en grym kväll igår med världens goaste! Snart ska jag och mamma ta o laga lite pastasallad, sen ska jag plugga till So provet imorgon, sen blir det att söka in till gymnasiet!

Drar ut!

Puss från me and my joännibannäni!

Lagar mat

Står och lagar mat till mig och mamma just nu! Tomatsoppa blir det!

Summer

LÄNGTAR TILL SOMMAREN SÅ OTROLIGT MYCKET!

yesterday


LÖRDAG

Joanna drog för en liten stund sen, så nu ska jag dra ut på en liten promenad innan jag drar upp till Hanna där det blir bak och lite plugg!
dör vad snygga vi äär

chaaaaa


HAPPY

Rullar snart ner mot affären för att inhandlar lite gott till ikväll! Ser ut att bli ett jäkla stort gäng! Ååh så kuul!! Och alla tar med sig lite smått o gott så kvällen kan ju inte bli mer än lyckad! Puss!

rubrik

Sitter just nu och äter thai-mat med Alice! Hemma hos mig faktiskt som vi gjort själva. Ris, söt sur sås, kyckling och stektanudlar! Dansen igår var skit kul, lite svårt att hänga med eftersom vi råkade ta fel grupp, menmen.
Ikväll kommer ett gäng goa brudar hit och då blir det lite filmtittande & mys! Kan inte bli bättre start på helgen, förutom att jag o Alice gjort världens sjukaste grej o båda mår piss just nu, därför vi äter...
En bild från imorse när vi åt pannkakooor!!

Godmorgon!

Sitter och äter våfflor till frukost med Alice, taggar en lång skoldag... Men sen hänger Carro o Joanna med mig hem så ska vi laga lite god mat och mysa innan vi drar och dansar!! PUSS!

fuck life

Mår inte alls bra just nu.. Men imorgon ska jag försöka mig iväg till skolan i allfall, sen hitta på något kul!!
dör vad fuuuuuuuuuuul

du kan få mig så lätt..

Kom precis hem från en runda på stan. Snart ska jag och mamma åka o käka pizza!
Två från i höstas

Wonderful day

Har haft en skitmysig dag med massa goa vänner och dans! Nu blir det hopp i säng och tagga en kort o go dag i skolan imorgon! Puss! ♥

söndag

Dålig upptadering under helgen och det har sina anledningar! Men nu mår jag bra igen! Har tillbringat hela helgen med världens finaste vänner. I fredags blev det lite fest, i lördags thai-mat på stan med världens goaste vänner sen hem till Andrea för spel, mys, glass, fruktsallad och massa gott! Nu ska jag bara käka lite och sen dra mot en go vän för lite snack och mys! Sen kommer bästa Alice hit ikväll och sover här!!
Bilder tagna från Carros blogg!

Drar ut!

Ha en grym fredagskväll folket, för det ska jag ha!

too cool for school

Drar mig mot skolan, lite lagom sent så där men ääh.. Är grymt taggad för ikväll!!

zumbaaa

Kom hem från zumban för en liten stund sen! Så himla skönt var det att röra på sig lite. Och det är så skönt att ha tillbringat nästan hela dagen med världens underbaraste vän och pratat av sig lite, skrattat lite, ätit lite... Så nu mår jag hyfsat bra igen!! Nu ska jag röja upp i mitt rum som ser förjävligt ut, duscha och lägga fram kläder tills imorgon du det vankas lite party!

put a smile on

fotograferad av: earvidssoon.blogg.se

19 januari 2012

Kom hem från skolan för en stund sen! Väntar på att Joanna och Carro ska komma! Vi ska nog mest ta det lugnt, plugga lite, snacka lite och laga lite mat (pastasallad <3<3) innan jag och Joanna drar iväg o dansar! Och jag saknar dom båda så otroligt mycket så när det plingar på dörren ska jag bara rusa ut och ge dom världens dunder kraaaam!!

18 Januari 2012

Sitter i skolan nu. Var hur svårt som helst att gå upp i morse även fast jag la mig jätte tidigt igår. Vaknade 20 minuter innan jag skulle åka så fick skynda mig ganska mycket. Igår var jag med Benita och Ellen en sväng för att fota. Så när alla bilder är färdigredigerade av Ellen så ska jag lägga upp dom här. Annars ska jag bara plugga idag, kanske drar ner till stan en sväng efter skolan och letar jeans, kul att alla jeans jag äger har hål mitt i skrevet....... Så lär behöva lite nya!



Jag har kul....................









Canon g12

Jag ska sälja min systemkamera + objektiv och köpa en sån här! Använder aldrig systemen längre och vill kunna ta fina vardagsbilder utan att bära runt på den stenen. Så en Canon g12 blir det istället! Så jävla göött! Så räkna med mer vardagsbilder då! För just nu känns det så tråkigt att bara skriva om sin vardag utan några roliga bilder till.

Monday

Sitter just nu i soffan hos min goding Joanna och laddar upp inför zumban med lite smoothie!


skolan........


...dödar oss


Sååå KÄR!

Karl drog nyss, har bara myst hela kvällen, kollat film och sånt! Åh vad jag älskar dig!

This weekend



Gymmet - check, promenad - check, dusch - check, plugg - check och nu lite kebabpizza (!!!) i väntan på Karl!

Har varit jätte dålig upptadering i helgen, men antingen har jag varit iväg eller legat helt död i sängen! I fredags hade jag en go kväll hos Anders med skönt folk, kvällen slutade ju heelt cp för mig men... I lördags låg jag hemma helt död eftersom att jag inte kom hem förrän 6 på morgonen, men på kvällen blev det Hairspray (musikal) med Ida, farmor och lillkusinen! Sen senare på kvällen tog jag och Benita en lång promenad och sedan la vi oss i min säng framför karate kid med massa chips och gott!


Torsdag


Pluggat hela dagen med Benita, bakat kladdkaka, lagat lite mat med mamma och tagit det allmänt lugnt! Nu slänger jag på New moon och somnar till. Imorgon är det redovisning, får gå som det går. Orkar inte bry mig. Sen är det helg!! Och det ska bli så jäkla gött!!


pluggarpluggarpluggar...

..Det är kul! För jag älskar skolan! ♥♥

kln

jkhm

Nyduschad o fräscher

Ligger nyduschad i sängen och myser! Ska skriva lite mer på Svenskan nu och sedan slå på twilight och somna till! Så mysigt, sätt film varje kväll nu. Slutar med att jag somnar 2 varje natt men det är det fan värt!



skol pyroman nästa maybe

Första dagen efter lovet o jag är redan skoltrött... Massa om nationella när det ska va osvosv... har muntligt i svenskan imorgon också o någon matte repition? Asså jag orkar verkligen inte......... Hatar allt som har med skolan att göra! Kan man inte bara spola fram till sommarlov? Skulle va så jävla grymt, o sommarlovet kommer bli så jävla grymt!! Ett tag kvar bara.... Åh! Nej nu skiter jag i den där jävla redovisningen imorgon, slår på en film o försöker att inte dö... åh orkar inte.............

Rhodos




© mig


HATA SKOLAN


Monday

Karl drog nyss, ska väl tvinga mig iväg på en promenad med Benita. Får bli 2-timmars promenaden runt hela hentorp. Så jäkla skönt! Sen drar vi nog iväg på bio! Ha det bra, puss!


Lördag - spa dag med brudarna


Fredag - skridskoåkning

Så himla mysigt, vi tog en promenad ner från billingen och det var huur fint som helst!

Torsdagskväll - middag hos Andrea


goodnight!

Kom precis hem från Alma, ska hoppa i säng nu för imorgon ska jag möta upp my girls klockan 12 för gym och spa! Mm bubbelpool, bastu, anisktsmask och massa sånt. Ska bli så härligt, kanske blir en stund på solariumet också. Godnatt!
två charmiga bilder, yeah klackskor till mjukisar är det nya asså

livet rullar på som det ska

Tjolahopp! Nu är jag äntligen hemma igen. Men ska strax kila upp mot Alma där massa godingar är just nu och har filmkväll! Igår var det som sagt mat och mys hemma hos Andrea. Hur mysigt som helst! Sen sov jag hos min pöjk! Han va uppe o kollade hockey hela natten men jag somnade som en stock. I morses tog jag en härlig promenad upp till Joanna i solskenet, där även Carolina befann sig. Och vi (jag* hehe), fick den grymma idéen om att åka upp till billingen och åka lite skridskor. Och så blev det, kom dock inte iväg förrän klockan 4 men det var hur mysigt som helst! Sen tog vi en promenad ner till Joanna där mamma hämtade upp mig och nu sitter jag är helt nyduschad och fräsch. Ska bara slänga i mig lite mat sen drar jag upp till Alma! Ni får ha en super kväll, puss!


myskläder på , jao



Torsdag

Drar mig mot Andrea för lite middag & mys med goa personer!

i need a book, that says what's right and what's wrong

Lyssnat på musik och bara tagit det lugnt hela kvällen, ska nog fortsätta med det. Har lust att va vaken hela natten, har verkligen ingen lust att sova!

today i feel baaad

Hoppar i säng och hoppas på en bättre dag imorgon! Godnatt!

Nyårsafton!


let's do 2012 AWESOME!!!

Tumblr_lx4y4fp8oq1r1ceowo1_500_large
408940_2977485604066_1469644809_33059882_1424178671_n_large
386603_2977484524039_1469644809_33059877_2002967450_n_large
Aifllqnceaao3-a_large
401411_245776765491186_114982095237321_612877_1305667500_n_large
03902866726961460940_large
54347769366477558196_large
Tumblr_lx4702w5im1r8ciiho1_500_large
Tumblr_lx3y8gxqvf1r8ciiho1_500_large
394060_245776652157864_114982095237321_612874_1857110528_n_large
374576_245776075491255_114982095237321_612864_1029896402_n_large

.


Nyårsdagen

Sitter hemma hos Carolina nu. Nyår blev inte alls som planerat. Allting sket sig och jag försökte fixa allt ändå men det gick inte. Pratade med Carro i flera timmar i fredags för att fixa allt, pratade med amanda, joanna o andrea o allt var bara helt kaos. Men nyår blev bra ändå! Jag, Andrea, Amanda och Carolina åt middag hemma hos mig (hemmagjord pizza) och hade det jätte mysigt. Sen drog vi ut en sväng och träffade massa folk innan jag och Karl drog hem till han innan tolvslaget och myste/skålade in nya året där. Den enda som saknades under hela kvällen var Joanna!
Nä nu ska jag och Carro äta lite mat och sedan fortsätta och mysa framför tv:n med brides maides på och massa gott! Puss!


RSS 2.0