morning

Sitter här i mitt älskadeee kök och äter frukost. Fil med jordgubbar, mackor mer rom på och te! Senare åker jag in mot stan med Benita för att kolla runt lite. Sen ska jag träffa min efterlängtade Joanna och ikväll ska vi till Amanda för middag o sånt mys!!

00:13

Skuttar ner & sover hos den här bruden, vi ska äta chips & kolla på the notebook 

Kvällens outfit


Fredagskväll i bilder!

God mat, fina vänner & massa skratt!

FRIDAY

Kom precis hem, varit på coop och handlat mat med Benita. Nu ska vi sätta igång och fixa maten för ikväll kommer tjejorna hit för middag. Det blir förrätt, varmrätt och efterrätt!

NÖJD & GLAD TJEJ!

Det har gått så jäkla BRA och jäklar vad kul det har varit! Va hur stressad och nervös som helst precis innan för att danserna inte satt, men det gick mycket bättre än väntat & hur roligt som helst! Så himla glad nu, hoppar i säng med världens leende, och imorgon har jag en toppendag som väntar med massa toppenvänner!

Det jag tränat till de senaste veckorna, IMORGON SMÄLLER DET

Holaaa! Kom precis hem, har varit iväg på genrep i princip hela dagen. Cyklade hem snabbt som satan efter skolan för att hinna käka lite innan Emma kom o hämta mig då vi åkte iväg till Skara. Det är alltså en Konsert jag ska va med och dansa på, som "bakgrunds dansare" med tre andra goa tjejer! Ska blijätte  kul men känns väl som att danserna sitter sådär, så åker iväg imorgon runt 1 för att träna innan vi kör järnet på kvällen!!

mot skolan


SÅ BRAA!


Aldrig tyckt om Justin så där jätte myckeeet, men den här är fasen bra!


Videoblogg


Bjuder la påå en videoblogg då, känns fett löjligt att prata med en kamera o Benita o Ellen skriker i bakgrunden, men jaja puuss


Tisdag


'

Hej! Kom hem för en liten stund sen, har cyklat till o från skolan idag. Så skönt! Tar det lite lugnt nu, är hur trött som helst. Satt o plugga SO nästan hela natten men vi som ska göra muntligt behöver tydligen inte göra det förrän på fredag? Skönt kan ju tyckas men kommer ändå inte hinna plugga tills dess.

Ska snart käka lite, sen DANSA själv här hemma så att alla danser sitter tills imorgon då det är genrep. Sen på torsdag gäller det! Ikväll ska jag o mamma färga mitt hår igen + ögonbryna/fransarna.. Får väl hoppas på det bästaa där! Ne, nu fåre bli lite nutella mackor eller någooot! Mmm!!


Bättre bild på håret


brown hair




Känns ganska ovant med möörkt typ svart hår, lite ljusa fläckar kvar så ska färga ikväll igen. Sen ska jag klippa det lite kortare!


web-bilds-bloggen? HUH?

Okej... jag kolla igenom min blogg nu o det ända jag har är webbilder?`Så jääääkla tråkigt.. Min systemkamera är för klumpig o hemma hos pappa just nu, min mobil kamera är paj.. Men imorgon kommer nog min Iphone 4 så då kommer jag kunna ta en hel del bra bilder! Så hååll ut, kommer bli mer "vardags" bilder, PROMISE! Annars så kom jag precis hem från dansen, helt döööd. Så ska ta ett långt o skönt bad nu! Sound great, pöööss på kinden, hehö!

chacha...



...skolan äger


I had to learn what I've got, and what I'm not and who I am

Kom hem från Andrea nyss!! Drog o kolla det sista på hennes bowling runt 6 sen åkte vi till henne för mat, film & mys!! Är hur trött som helst nu och jätte hängig, depp... Men ska fixa något gott käk (nutella o jordgubbar maybe??) och sedan krypa ner i sängen o sätta på Topmodel Sverige på tv3play. Imorgon blir det en fika på stan med Joanna och Carro! Och på kvällen ska jag nog träffa Carl!

Middag

Bjuder Benita på lunch en kväll som denna. Skinkschnitsel, klyftpotatis, Barbeque sås, jordgubbar & kiwi stod på matschemat idag, gööött!


Måndag 10:09





Har so lektion nu, sen hemkunskap!! Passar perfekt för jag är hur hungrig som helst, o Benita ska göra mat till mig hehe puss!


Sunny sunday

Sitter här med min B&J glass efter en lång dag... Massa träningar och min röst har i princip dött. Därför jag fick glass, hehehihihoho! Ska duscha nu o sedan hoppa i säng tror jag. Imorgon blir det ett besök på VC med mamma ska ta blodprov o sånt, läskiiigt. Sen hem till Joanna o sedan vidare mot dansen. Låter som en bra dag men innan det ska jag klara av en lång o jobbig skoldag...

weheartit

UntitledKissies bloggon this unexpected day,Mobile UploadsChin Up Beautiful.Hair.allwomenstalk / PinterestWhen I'm With YouWatch me fly bitch.TumblrWatch me fly bitch.♥ YυmMy ♥Untitled{daisy ❀}young & freeMakeup.allwomenstalk / Pinterest

A thousand people could tell me they thought I was beautiful, but it doesn't mean anything unless it's coming from you

Vaknade upp en kvart innan bussen gick i morse. Skyndade på med kläderna o sprang ut till bussen. Träffade Hanna och Amanda där och vi skynda in till Expresso House och köpte med lite gott innan vi tog bussen till Hasslum där det blev kollationering med resten av teater gänget i några timmar. Fick skjuts hem, lagade mat till mig och mamma och sedan dess har jag bara tagit det lugnt, och snart kommer mamma hem med godis och en film!
Imorgon är det först dansträning till The wiz med min ensemblegrupp 1-3 sen åker jag direkt till rese för att ta bussen till Mariestad där jag ska träna till en spelning jag har nästa vecka. Så ska börja kolla över vilka låtar jag vill sjunga.

FREDAG!

Kom precis hem från stan, kollade på "En gång i Phuket" med Joanna och Amanda. Mötte upp dom på stan tidigare idag och sedan drog vi hem till mig. Lagade jättegod mat (thaimat - ris, stektanudlar, sötsur sås och kyckling). Sen gjorde dom jättegod fruktsallad med nutella! Blev även en hel del prat, snack och dans (?) som vanligt innan vi drog in mot stan och bion. Nu kom Benita upp en sväng o vi ska fixa något gott att äta! PUSS!

Torsdag

Sitter hemma hos Joanna nu. Drog hit direkt efter dansen, men snart drar vi iväg till Carro där även Amanda är för lite mys o sånt innan alla vi (minus amanda) drar iväg och dansar feminime vibe.

plugghest?

Jag har pluggat!! Tro det eller ej men det har jag, musikhistoria åh så roligt. Ska lära mig 21 låtar vem som skrivit dom o blabla... Jaja, nu ropar mamma.. Vi ska laga mat tydligeeen, och eftersom att jag är mästerkocken här så vill hon ha min hjälp liksom. Sen ska jag duscha o fräscha te mig lite och sen hopp i säng. Imorgon är det studiedag men jag ska upp tidigt för dans 11:00-15:00 sen blir det nog en runda på stan med käk o sånt för sen på kvällen blir det dans igen.... Har ganska mycket nu o nästa söndag verkar jag behöva bli klonad eftersom att jag har genrep till Sinatrakonsert, spelning i mariestad och dansträning till The wiz? Jaja slut på mitt tjatt, MAT VAR DET!


goodnight

Avsluta denna otroligt sega dagen med Nutella, bär och Lejonkungen! MYS!

MONDAYYY

Drog hem till Joannasjuklingen efter skolan några timmar. Hon hade varit så söt o fixat lite smoothie och mackor ute på altanen där vi satt o myste lite, åkte lite långboard o sånt. Sen fick jag världens fnatt (kolla  hehe) och sen drog jag iväg till Carl där vi spelade NHL (jag var en talang där helt enkelt) och chillade lite. Hihi, men nu ska jag hoppa i säng. PUSS ♥

kul

hade håltimma så drog hem till mig o baka kladdkaka med några HIHI

SKOLAAN



Sitter i skolan nu, har so fattar ingenting. O sen ska vi ha provmiddag o jag vet inte ens vad jag ska göra... Känner att denna dagen börjat bra? Hann inte äta frukost heller :(


20:20

Har precis lagat lite Thai-mat med Benita! Hade en as braaa kväll igår, kameran glömdes dock bort så har inga bilder, men kul var det! Några godingar stannade över natten o på morgonen gjorde vi världens brakfrukost med ägg, bacon och hallonsmoothie som vi åt ute på balkongen i det fina vädret. Sen har jag pakat resten av dagen och är nu hos mamma för att stanna här i några veckor!
och så en bild från igår, höhö

Lördaag

Vaknade hyffaat tidigt idag. Gjorde en god frukost o städade undan lite till ikväll. Sitter på bussen in till stan nu, ska möta upp Carro tror jag? Haha ska i allafall byta en tröja & köpa present till mändiiie!! Solbrillorna är på också, gött! Vi höres antingen senare idag eller imorgon för ikväll är det partyyy hos mig som gäller, wihoo!!


Torsdag

Fixar lite käk för att sedan dra iväg för att dansa, ganska slut men jaja allting verkar lösa sig tills på lördag i allafall, grymt!

Glömt att berätta...

.
.. att jag kom med i The Wiz, musikalen som jag sökte till i Lördags. Ska bli så kul!

TRÄNATRÄNATRÄNAAA

Tränar för fullt till intagningsprovet imorgon som är kl 9 på morgonen. På västerhöjd, kommer inte hitta till rätt sal osv.. + att jag ska släpa med min klumpiga gitarr på bussar o allt.. O så är jag så häääääääääääääär nervös, men FANNY det här ska du klara!!
Efter det blir det en lång dag i skolan i allafall -> sola -> äta -> träffa Joanna -> dansa dubbelpass....

bajshumör


Åh vad jag är söt och åh vad jag måste sola o fixa mitt hår. Så jävla fult är det!


wonderful


I won't give up

Har haft en toppendag! Förutom i skolan då jag nästan gick runt o lipa för att jag va så hungrig.. Men direkt när vi slutade drog jag o några brudar ner till stan och käkade lite Thai-mat, fick även lite presenter! Så himla gulliga är ni! Strosade runt på stan med dom en sväng innan jag mötte upp frugan (Andrea!!) för en fika. Satt och snackade igenom allt som hänt sen senast vi sågs! Fick även present av henne (bodylotion och bodyscrub), som jag faktiskt ska använda nu! Tänkte ha lite hemma-spa så passar perfekt! Tack going!
Charmig bild..

Chao

Haft en bra dag med Joanna! Nu ska jag hoppa i säng och imorgon blir det en fika på stan med lite tjejer för att fira mig... hoho o sen möta upp Andrea för en till fika(???), jaja det skadar inte mig! Puss! ♥

2 cool 4 school

Skola nästa! Vi ska ha någon dans med alla nior idag?? asså vafan... Sen drar jag ialf hem till Joanna för lite mys, mat o snack innan vi drar o dansar. Pussen

Sweet sixteen!

Tja jag som är 16 nu eller?? Fick en iphone 4 av mina päron, fast den kommer någon gång i veckan, sen har jag mest fått lite pengar o ett par skiiit snygga jeaans! Ganska segt att fylla år på en söndag ända. Jaja, ska dra iväg o dansa om någon halvtimma. På tisdag ska jag och några tjejer i klassen ut o fika för att fira mig lite, och sen på lördagen då jävlar kör viii!!!

Friday

Kom precis hem efter några timmars dans. Ganska slut nu. Skulle egentligen viljat dra ut eller hitta på något nu, men eftersom att jag måste upp runt 9 imorgon så skippar jag nog det. Redigt avis på alla som är på Avicii nu också. Men istället tillbringar jag denna fredagskvällen hemma med chips, dipp och dricka! Hehe, en klassisk Fanny-forever-alone-kväll, wiho, puss!

TORSDAG

Chillar med musik & sushi efter ett gött danspass i mitt mysiga rum!

RSS 2.0