Något som fick mig att le


Ligger i sängen, lyssnar på musik och deppar ihjäl. Och så hittade jag det här <-- på Lovisas (glimsveden.blogg.se) blogg, blev hur glad som helst! Kika in på hennes blogg ni med!

...

Åh, pallar inte detta längre. Vill bli frisk NU NU NU! Saknar alla såå jävla mycket också! Åh, fml bigtime :( Nu ska mamma laga mat till mig, sen ska jag fjäska till mig massa godis.


Skulle ta en emobild som passade till inlägget, började asgarva åt mig själv istället, fint..


Hmm

Jag kan verkligen INTE sova! Har legat i denna sängen enda sen i lördags nu o är helt sprallig i benen, seriöst det rycker i dom! Får väl komma på något att göra. Sen är jag huur otaggad som helst på Jul! Längtar bara till sommaren! Så underbart & härligt och sommaren som kommer är sommaren innan gymnasiet, är så otroligt taggad, ska bli så jäkla kul! Börja på estet/musik (om jag nu kommer in), gå på västerhöjd, lära känna massa nya... Men först är det denna långa sega vintern... Finns några roliga grejer med den här tiden på året bl a nyårsafton (mina planer då asså , shiit kommer bli grymt)! Asså vad fan babblar jag om egentligen, hmm snacka om att va uttråkad. Kollade på polar expressen förut , låg o skratta mig igenom hela filmen? Seriöst det börjar bli något fel på mig nu, kan inte va sjuk längre asså!! Ja som sagt, skulle hitta på något att göra! Tack o hej leverpasteej!


Instagram

följ mig på Instagram,  @fannycarleen

Stolt tjej + lite bilder från Rhodos

Men tja är det jag som är pluggisen eller? Engelskan - CHECK, Spanskan - Inskickad och allt, SO - Inlämningen inskickad, Matte - klar med hela kapitel 7. Nu ska jag träna jullåtar till helgen och sen kolla på alla filmer jag laddat ner. Gött, puss!
Några bilder från Rhodos stad by me

fräsch tjej, ja

Har legat helt död i sängen hela dagen. Tog en dusch förut, så känner mig mycket fräschare nu. Ska sätta igång med plugget. Har några sidor i engelska boken, matte prov att plugga till, so inlämning & spanska prov/inlämning skit! Bara att sätta igång så att säga!

DÖR VAD SNYGGA


Godnatt!

Har legat vaken i sängen ett bra tag nu och kollat på andra avenyn. Börjat tröttna lite på det nu och ögonlocken blir bara tungare och tungare. Så ska nog lägga ifrån mig datorn nu och försöka sova lite. Låter som en bra idé, vi hörs imorgon! Nigthy!
Saknar sommaren lite för mycket, ungefär 6 månader kvar. Hur ska man stå ut??

hemklickat från hm

Det enda som är kvar på min lilla inköpslista nu är en nyårsklänning, ett par converse och ett rött läppstift!

påväg hem till mig

Från modekungen, så jävla snygga!

juni vs november

Juni 2011
November 2011


Okej hemska bilder, osminkad på båda. Men kolla bara hur jävla kort mitt hår var? Och det var bara i Juni? Och hur mina ögonbryn såg ut då, jag döör. Var som en jävla skog...

Sjukern

Ligger i sängen fortfarande helt genom förkyld. Gör allt för att bli frisk, knarkar alvedon, dricker te i massor, har tusen mediciner mot den förjävliga hostan, dricker liter med vatten... Måste verkligen bli frisk till helgen då jag har en spelning nere i Värmland, ska sjunga då alltså. Och sen har jag massa roliga grejer inplanerade i veckan som julbak (eftersom att det varken blev av i lördags eller idag) och bio med Carro!
Två bilder jag tog innan en spelning i somras, snacka om krull...

Sunday

Har spenderat hela dagen i sängen & det blir väl samma imorgon med. Om någon gullunge där ute vill göra min dag så skicka ett sms, dör av uttråkighet här... Puss!


En kul lördagskväll som denna...

Kul att spendera en lördagskväll som denna med en massa plugg kände jag då. Ååh, hatar att vara sjuk. Ska jag deppa ihjäl eller...

Lördag

Igår blev det filmkväll med ett härligt gäng hos Karl! Den här dagen kommer dock spenderas i sängen (as förkyld) så alla mina roliga lördags planer kan jag glömma, först skulle det va julbak hos mig med mina brudar och sen fest på kvällen!


tja bloggen

Spårade ut lite när vi skulle städa i köket efter att vi lagat mat. Slutade med att vi sprang runt och dansade och stökade till ännu mer!

hey

Ligger i soffan och kollar på how i met your mother. Om en liten stund kommer Benita upp och då ska vi laga mat. Är ensam hemma ända tills imorgon förmiddag så därför tänkte jag va lite snäll o bjuda Benita på mat + att jag slipper äta ensaam. Känns ju kul att sova själv inatt annars, kanske drar till Joanna och sover där men får se om jag orkar. Måste plugga också, dra till gymmet och sola. Får se hur jag ska hinna med allt det. Risken är väl att jag skiter i det och slänger på en film. ååh , det lät mycket bättre!

yeah


godmorgon


Kör på osminkat idag. Någon lär ju dö. Vi har beep test också och jag är skitförkyld + att jag inte hittar min astma medicin. Jo det lär ju gå bra!

smile

Ligger i min säng med alla tusen kuddar, lyssnar på music, äter fil med flingor, klickar hem lite grejen från HM och är nästan klar med allt plugg. Nu va livet gött!
Är det jag som har nackspärr eller? Ser ut så i allafall!

schuull




Love you my little blondie

Benita och jag efter idrotten. Var helt slut asså, körde innebandy så jävla kul!

22:13 hemma från gymmet

Jag och Alice kom nyss hem från gymmet, nu står vi och gör äggmackooor och v**ling.........

sweet


Har SO just nu, skriver klart min inlämning om Japan. Sen när jag kommer hem ska jag plugga hela dagen. Har massa att ta igen och bli klar med. Sen ikväll ska jag dra till gymmet en sväng. Kuldag jaojao, puss


22:50

Har suttit och tränat på massa julsånger nu som jag ska sjunga i lite olika kyrkor framåt julen. Tänkte fixa mig en kopp te och lite kvälls käk och lägga mig i sängen och läsa lite i fysik boken. Fattar INGENTING men om man läser kapitlet några gånger borde man ju få in något in my blondie head.

Outfit


Gymmet - CHECK

Kom nyss hem från gymmet, ska snart laga lite mat och sen dra iväg. Pallar fan inte va här....... Hajdå!

MoNdAy

Kom nyss hem. Sitter här med Benita och försöker plugga no. Snart kommer Joanna och Carro också, o då drar v  ner till gymmet en sväng. Poooss!

Schuuul



ill go helg

Sitter på mitt kära rosa och stökiga rum nu. Kom hem nyss! Jag och Joanna va skit hungriga efter badet så vi drog till donken. Ååh, va så jävla skönt att bada! Jag och Joanna gick typ runt och låtsades att det va sommar igen, ååh du är grym bruden! Sen blev det massa snack som vanligt! Ååh, har haft världens goaste helg asså... ååh nu mår man bra! Ska städa undan på rummet nu, sen plugga lite kanske, fixa något att äta och chilla lite. Är ju hos mamma nu också, och JAG har fixat internetet nu ÄNTLIGEN! I am gryym! Puss!

Sunday

Karl drog nyss. Blev som sagt filmkväll med Felix, Felix, Joanna, Carro, Karl och Amanda hos mig igår kväll. Sen sov Karl här, mysigt! Drar mig snart in till stan för att möta my blondie, sen vidare mot badhuset! Illchill, sen gymmet efter det!

Från igår innan vi drog ut...

Först skulle vi dra på fest, sen skulle vi hem till en, sen till en annan osv... Så höll det på hela kvällen. Slutade med att jag och Joanna gick till Felix och hängde lite där. Sen när vi gick hem igen på senkvällen köpte vi en mega redbull, så jäkla gött. Och så blev det lite deeptalk! Tycker om daj bruden! Nu har vi precis käkat och fixat oss lite, så nu ska vi dra till Västerhöjd där det är öppethus. Sen drar jag och Joanna hem till mig en sväng, sen till gymmet, sen hem till mig igen och fixar oss och ikväll blir det fillmkväll med ett härligt gäng hos... mig i think? Jaja, nu ska vi dra, PUSS!

Nightynigthy!


Drar ut en sväng, jao!


friday

Sitter hos Joanna nu. Vi har typ inte gjort något. Men nu ska vi snart käka tacos, sen ska vi fixa oss o dra ut o se till att detta blir en grym Fredag! PUSS!

de tre blondinderna


Godmorgon!

Tjenispenis! Vi vaknade för en liten stund sen och sitter o äter frukost nu. Sen drar vi till gymmet och en sväng på solariumet. Sen ska jag bara hem och fixa mig för att sedan dra till Helena och möta upp Joanna. Pusshaj!

LAGAR MAAT



Och båda är lediga imorgon så jeeefla gött, ville bara säga det, puss


videoblög


Drar ut!

Drar ut med Alice. Först till donken för att äta, sen ryd och träffa några saknade prickisar! PUSS!

fuck liofe

Jag och Alice skulle dra till gymmet, men jag orkar inte... Så nu ska hon komma hit så ska vi köpa chips. Asså jag orkar inteeeeeeeee. Varför ska just jag vara laaaaaaaaaat. Kommer sluta som en tjockis i sängen. Blööööööööööö...

JAG VET HUR MAN POSAR ASSÅ

Tjatja bloggen, jag ska bli modell :P:P

Halloj

Sittet på jobbet just nu. Slutar om någon timma o då ska jag o farmor gå ut och äta innan jag åker hem till skövde igen. Då ska jag träffa Joanna en liten sväng, sen blir det hem och plugga! Hade egentligen lite andra planer för dagen men nejneeej. Drar nog till gymmet en sväng ikväll också!! Pusshaj!


Myspys jao!


Wiiie

Är helt sluut, först prao 9:00-13:00 sen direkt hem till mormor o morfar för att få hjälp med matten. O här sitter jag än och löser ekvationer, och vadå att jag tycker matte är as kul! Seriöst asså, love iit!!


Wanties


thanks daaad <3<3<3


DONE

o vad söt man kunde vara då
Blev inte världens skillnad men nu är min feta utväxt borta i alla fall! & det känns myckeet fräschare! Nu ska jag packa och hoppa i sängen för imorgon bär det av till Mariestad där jag ska vara hela veckan för att praoa. Ganska chill att man är ledig hela fredagen i alla fall. Och sen har jag och Joanna grymma planer för i helgen!!! Puss godnatt!

NU KÖR VIII


16:15

Drar iväg och kollar match med Felix och Joanna nu. Pusshaj!

Så braaa


Sundaaaay

Tjenis penis! Kom hem från Karl för en stund sen, drog förbi stan en snabbis och köpte hårfärg!!
Igår hängde jag med Karl, Joanna, Carro, Lisa och Felix på kvällen. Och vi gjorde inte ett piss, förutom att va på thai-pak och hänga på arenan. Fuun... Sen drog jag och Karl hem till han och sov. & så fick man frukost på sängen och sånt! hihi! Nu blir det promenix med papi, sen plugga lite, färga håret och ikväll ska jag kolla när Karl spelar match. Puss!

Lördag

Håller på att fixa mig just nu och väntar på att maten ska bli klar. Sen drar jag in till stan med Carro. Ska kolla på hårfärg(!!!) och vinterskor. Inviger min nya vinterjacka idag också, fick den igår (fron NELLY)! Vi höres för nu är maten klar, puuss!

Sommar

Su
Hittade massa mobilbilder från i somras, ååh så underbar sommaren är!

nighty

Hoppar i säng och tackar JA till sovmorgon. Börjar inte förrän 13:00 imorgon och slutar 18:00. Då blir det direkt hem och fixa sig och äta fort som fasen! Nightynighty!

Onsdag

Har försökt mobilblogga hela dagen men det har inte gått!!! Så suurt! Har i alla fall praoat i stort sett hela dagen. Va med på en del gitarrlektioner och spelade in en hel del i pappas studio. Håller på med låten "price tag" just nu! Ska ta en snabb dusch nu sen hoppa i sängen. Börjar tidigt imorgon.
Ååh så jävla taggad på helg! På fredag blir det festhest med dom här godingarna och Amanda!

Goodnight darlings


Hoppar i säng. Imorgon blir det upp tidigt för att praoa. Sen från Skara tar jag en buss till stan för att gå på någon gymnasiemässa med Alice och Felicia. Sen direkt to the gym! Godnatt!

.......


Love


Latisar

Haha, jag & Alice skulle dra till gymmet idag kl 7.... Skräll att ingen orkar... Får bli ikväll istället så just nu säger jag godnatt!


Testing

Testar att mobilblogga bara gummor


VIKTIIIGT

Sådär nu har jag återställt min iphone. Men ALLA nummer är borta, så ni som har mitt nummer och ser det här skicka iväg ett sms till mig med erat namn!

PRAO!

Hoppar i säng nu. Har en hemsk dag framför mig imorgon. Vi har ju prao och jag har lite annorlunda tider. Men imorgon ska jag med Alice till gymmet klockan 7 innan hon ska dra och praoa. Sen drar jag hem duschar och vilar. Sen klockan 10 = utvecklingsamtal... Sen hem plugga och sen mellan 5-7 ska jag proa. Sen hem och plugga igen. Sound great? no..

hjyilkiodsfsdf

Håller på att upptadera min iphone (& jaa jag ska köpa ny snart... hela skärmen är spräkt och den laggar as mycket. Man kan få en helt ny för 1000 spänn men palla att jag inte har råd) för en gångsskull. Men det tar ju fan år, den håller på att säkerhetskopiera nu och eftersom att jag har typ 3000 bilder lär ju det ta ett tag...
puss

Mmmmmmm


Är det jag som börjar bli biff? Mm, ne!



Efter gymmet drog vi hem till mig. Käkade, lyssnade på musik, kollade tv. Nu ligger jag o Alcan i min säng och kollar på ensam mamma söker o har ätit kladdkakaaa. Mmm, och Coca Cola Mmmm. Puss!

Söndag jao

Kom hem för en stund sen, snart blir det iväg till gymmet med Alcan och Elcan, sen hem och plugga skiten o baka kladdkakaaaa! Puss!
Alcan och jag igår när vi skulle gymma söta :P:P

lördag

Drar iväg & firar kusin vitamin och hennes pappa. Pusshaj!

Godmorgon!

Har precis ätit frukost och hoppar i träningskläderna för att sedan dra och gymma. Tummen upp på den! Pöss!

♥♥♥♥

Jag har världens underbaraste pojkvän, jag älskar dig!

Min lilla fredagskväll

Käkar lite, kollar på "the break up", tända ljus, lyssnar på musik & smsar med min älskliing. Mysiigt!

how to love

Hoppar i säng snart, för imorgon ska jag gå upp tidigt och dra till gymmet med Fanny. Ska bli förjävlaaa gött! Pooss!
Två från i somras!

bästavän!


11:40

Blev en lång promenad till kusinerna istället för gymmet, invaderade deras kylskåp och åt upp deras kladdkaka! Så goood! Nu ska jag kolla på gossip girl sen när pappa kommer hem ska vi laga någon god maat, sen drar jag till Karl. Pusshaj!

För exakt ett år sedan...



put a smile on your face


blackhead

Kom ut från duschen för en stund sen, äntligen är allt smink borta. Trodde aldrig att det skulle försvinna... Ska fixa något gott att äta snart, sen hoppa i sängen o gå upp tidigt imorgon för att dra till gymmet. Sen va med Karl! Pusshaj så länge!
Fina tjejer asså!

3 November

Kom hem från karl för en stund sen. Igår blev det bio med han och Oscar, In time. Mysiigt! Nu ska jag käka och sen iväg till stallet för att agera spöke på en spökvandring. Ooohoo, puss!

Morning


22:45

Kom nyss hem. Nu ska jag krypa ner i sängen och gosa lite helt ensam. Puss!
Världens finaste Carro!

Haj blöggen

Står just nu i köket och steker pannkakor. Är såååå jävla hungrig. I alla fall, sen drar jag iväg till Johan och chillar lite. Har inte träffat han på skiiiit länge! Jaja, måste skynda mig nu, puss!

1 November

Godmorgoon!
Här sitter jag i sängen och äter. Har en SKIT kul dag framför mig, not... Ska plugga & städa mitt rum. Åh vad kul! Men ska sätta igång med det nu så jag kan göra något kul ikväll. Jaoo, puss!
Mmm, några fina bilder från igår

RSS 2.0