lyckad kväll

Alice och Marcus drog nyss. Det vi gjorde var att typ äta och sova. Gårkvällen blev skit lyckad, men är ganska trött idag. Ska snart iväg till stan och köpa present till kusinen Elin, och sen blir det hem till henne för lite firande(GRATTIS ELIN). Vilket betyder massa tårta och goooott!!! Aja, vi hörs. Puss!
The notebook, braaa film!

videoblogg till fölket

Ursäkta vi är lite fulla, shiiiit fjortisfylla OMG!!!
lol

hejhejhjefhalksdf

Kom hem för en stund sen. Cyklade runt i stan och Ryd med Malin och Alice. Värsta mysigt var det. Ska hoppa i säng snart och morgon dagen var bokad för besök på borås djurpark, men det blir inte av... Men blir en mysig dag med Malin, Cicci och Fanny. Jag och Malin har lite planer om man säger så. Mer säger jag inte, puss!!

Kusten

Kom hem från en dagstur på kusten nyss. Snart blir det en cykeltur i stan med Alice. Puss!

pööööss

Drar till sängen nuuu. Imorgon blir det kusten (uddevalla) över dagen med papi och kanske kusinerna. Bada, käka sushi och sola. Najjjs.

Chill

Hängde med finfina vänner!

Movie night!

Hade filmkväll med girlseen!!

En fika på stan

Tog en fika på stan med Cicci! ♥

Mat

feeeejksmiiiile
I onsdags när jag kom till mamma åt vi på resturang. Thai-pak, lycklig tjej!!
Är hemma hos pappa nu och tänkte ladda upp lite bilder från veckan.

Night

Hej bloggen! Ligger i min säng forever alone, hatar att sova själv... Äter nudlar och tittar på andra avenyn. Har laddat ner alla säsonger, gött. Åska o blixtra som fan förut, as mysigt, fast skulle vart mysigare med lite sällskap... Ah ialf hade tänkt ligga uppe här hela natten för jag var ingen lust alls att sova. Men puss på er!

hehe hoho hihi haha

Kom hem från stan nyss. Nu ska jag snart iväg till mamma med min packning och sen ska vi iväg för att käka(SUSHI). Och ikväll blir det som sagt filmkväll. Har som ni vet inget internet hos mamma så kommer inte kunna upptadera så mycket. Och imorgon ska jag iväg på typ utflykt med pappa och Maria, på fredag blir det kanske gothia och filmkväll med några härliga brudar och på lördag åker jag som det ser ut nu till Falsterbo/Skanör. Men jaja måste skynda nu. Måste packa klart, hatar att packa. Får typ ångest, tar sjuttio tusen år för mig varje gång och det är ju kul att man gör det en gång i veckan nu för tiden. Shiiit. pöss

Drar till stan och tar en fika med Cicci...

Känner mig fin idag, speciellt på andra bilden. Kör på svarta vanliga shorts från cheap monday, vit transparant skjorta från gina, skärp från bikbok och en ear cuff (och solbrillorna) från ur & penn. Och just det, bikini överdel från hm.
Blir kanske och sola en sväng också. Sen möter jag mamma för att äta sushi. Och ikväll blir det filmkväll med några goa brudar vilket betyder att vi ska äta massa chips och gott. Ååååh blir att äta hela dagen, ska väl klämma in ett besök på donken också. Okejj skoja, men mat är gott. PUSS!

Grym film


Funderingar kring gymnasiym

Har funderat mycket fram och tillbaka på gymnasium som snart blir dags att välja. Först var det en självklarhet att jag skulle söka till natur på västerhöjd, för att det var en bra utbildning med mycket läxor (höhö?) och högskole förberedande. Men nu det senaste har jag blivit mer och mer sugen att hålla på med musiken, i alla fall på gymnasiet. Fastnade lite för musikgymnasiet på västerhöjd, just för att det också är en högskoleförberedande utbildning + att man håller på mycket med musik. Men nu vet jag vad jag absolut vill söka till, känner mig helt 100% och det är såklart MOP i Skara. Pappa ringde och pratade med en av sina kompisar förut som jobbar där, och han berättade att till hösten blir även MOP högskoleförberedande, alltså att man läser alla kärnämnen. Så nu vet jag vad jag vill gå. MOP ska ju tydligen vara en jätte bra skola. MOP = Music and Production. Men det blir till att träna lite noter med pappa nu, är helt blåst när det gäller sånt. Men det ska gå! Känner mig grymt taggad inför gymnasiet nu, bara ett år kvar. Wihoo!

hejhejhejhej

Idag har jag legat som en strandad säl i soffan hela dagen. Vakande med världens huvudvärk + illa mående. Ska fan sluta med dom där jäkla p-pillerna snart, mår ju bara illa av dom... Hittade lite nutella i skafferiet nyss, blev lite lycklig sådär. Men allt är tyvärr redan slut nu. Men pappa ska ju göra chokladbollar till mig snart så det är lugnt. Asså shit vad jag äter egentligen, helt sjukt. Blir ju alltid så på lov typ. Man gottar sig skit mycket, men de gör inte mig något för jag går typ ändå aldrig upp. Vilket kan va as jobbigt ibland. Pusshaj!

sushiii

Är sugen på sushi. Det är så inte okej att Sushi Yaki har stängt hela sommaren. NÄ imorgon åker jag till Göteborg för att äta sushi. Alice äru på ?

pöss

Godmorgooon.
Vaknade för ett tag sen med Alice. Så vi åt på dirren. HAHA. Nu har hon åkt hem och jag väntar på att Cicci ska ringa. Hoho, puss!

You are not alone

Var typ två månader sen detta filmades (hade världens fetaste utväxt, så fult)... Gör en massa missar, jag och Ellen hade lite tråkigt så vi spelade bara lite. Inget as seriöst men aja...

drömde om mat i natt... ska vi bli förvånade? haha nej

Godmorgon!
Vaknade för en liten stund sen. Har vänt på dygnet nu asså. Men det var värre igår, vaknade kl två. Ska fixa lite brunch nu och sen fixa mig lite. Ska träffa Alice senare idag och då ska vi... ÄTA! Haha, ne men vi ska träffa några sen ikväll och bara chilla. Och imorgon ska jag träffa saknade Cicci. Har inte träffat henne på skit länge, hon har ju varit i Kroatien. Så hon sover här och så blir det nog bio. Hajemen, nu ska jag äta för nu kurrar det i magen... puss

pictures from this week

Drog iväg på picnik med några vänner, lagom spontant sådär. Blev ganska så myggbiten..
Fått ett nytt beroende, bananer stekta i sirap med smält choklad. Farligt gott!
Solat en massa på min balkong och ätit massa gott
Drog till stan med Alice, och åt cheeseeee
Jag och Alice gjorde Sushi , lyckligaaaaaaaaaaaaa tjejeeeeeeeeeeer

roligt inlägg

Piss väder och världens fetaste huvudvärk har jag. Så blir inte så bra upptadering idag, ska bara va inne och chilla nu. Se på film och äta popcorn (<3). Sen ikväll blir det bio med Benita. Hon kanske sover här också, får se. Och imorgon ska jag va med Alice , vi ska.. ÄTA! Hahaaaaa. puss!

i feel like dancing

Lite bilder från i Onsdags innan vi drog iväg på lite festligheter.... Sjukt taggade var vi!

when i'm gone

Saknar konfa lägret, saknar konfa brudarna, saknar känslan av sommar, saknar känslan av att ha ett hem, saknar allt som de va förut (men ändå inte), saknar att vara liten, saknar känslan man får när man åker på semester, saknar att längta hem för nu vill jag mest härifrån.

Onsdag 13 juli

Sitter hemma hos pappa nu. Sjukt skönt att komma hit faktiskt, detta känns mer HEM på något sätt. Kan nog bero på att jag bott här längst, men aja... Skönt med internet igen i alla fall. Orkar inte berätta så mycket om veckan som varit men det är ganska mycket roligt i alla fall, och en del helt cp saker. Bl a att jag och Alice va fast i Ryd igår. Men några sjukt snälla killar hjälpte oss, tack igen för hjälpen!
Ska egentligen på bio ikväll. Men eftersom att det bara är jag och pappa hemma ikväll så ska vi köpa massa gott och se på film. Så får bli bio någon annan dag. Har ju ett bio kort med 500 spänn nu, bra sysselsättning när det är regningt ju.

Mobil blogg, igen...

Hej bloggen! Mina planer blev inte alls som jag tänkt mig för dagen. Va hemma hela dagen nästan för jag hade skit ont i magen, suger att va tjej ibland... Men på kvällenblev det picnik med ett gäng sköna brudar. Sen drog jag och benita hem till mig. Och det ända vi har gjort är att ätit, sätt på film, ätit & ätit. Vi ska typ sova nu men hade tänkt äta glass först... Imorgon blir det först gymmet med Alice, vi ska planera för kvällen. Antingen blir det fest eller göra sushi, haha. Efter gymmet ska jag steka på min balkong med benita, efter det åker jag till Mariestad och hänger med Ellen. Och sen hem igen för antingen fest eller Sushi. Najjjs, puss!

Sunday

Sitter just nu på balkongen, solar, läser & käkar Kiwi. Ska sitta här tills Ellens träning är klar tänkte jag. Sen tar jag bussen till Mariestad och hänger lite med henne. Om inte det blir av så blir det nog bio. Aja, vi får se. Puss!

18:00

Tjenare. Sitter hos mormor och morfar nu. Morfar fyller 71 år så det är lite firande här. God mat och lekar... Kanske blir kvar här i Mariestad ikväll. Blir kanske filmkväll hos en av Ellens kompisar. Saknar henne sååå, har nästan inte träffat henne på ett år. Så blir nog kul. Men vi hörs! Puss!

Outfit

Tjocktröja - Alice
t-shirt - Dianas
Byxor - Gina tricot
Skor - Skopunkten
Väska - Gina tricot
Ringar - gina & lindex

haha


7 juli, Göteborg med Carro o chill hemma hos mig!

va så jäkla hungrig så hann inte ta kort på sushin, haha

Lil Wayne

Sitter hos Ellenpellan nu. Hade fett tråkigt så jag drog upp hit. Lånar hennes internet också så jag kan upptadera bloggen lite. Har som sagt massa bilder. Annars har jag bara chillat idag, vart ute o sprungit och så. Men orkade inte dra till gymmet. Får ta det någon annan dag.
Ellens snygging!

6 juli, Onsdag. Stan med mami!<3

Visar allt jag köpte senare!

Uptade från mobilen

Hej bloggen! Sitter i min säng just nu medan Carolina springer runt för att fixa sig, hennes går när som helst. Vi sov till halv 1 idag, helt sjukt med tanke på att vi la oss 12. Men vi låg o snackade typ en timma eller något, så jäkla gött! Igår så drog vi till Göteborg, köpte en tröja och käkade Sushi, snacka om att jag va lycklig då. Men vi drog ganska tidigt för jag mådde skit illa... Sen stack vi hem till mig, såg på film, snackade o chillade. Så har haft två grymma dagar med världens bästa brud, Love u! Har massa bilder & visa er sen när jag får internet. Aja, ska fixa mig nu för om en timma ungefär drar jag ut med benita o springer, sen blir det gymmet en sväng. Har inte tränat på skit länge så jag kommer vara helt slut sen. Aja, ska försöka fixa internet ikväll på nåt sätt. Kanske kan få låna Benitas. Puss på er så länge!

Mot stan


Drar in mot stan med mami nu. Kameran är med. Ska försöka ta några outfit bilder också. Puss!


God morning

Jag på stan förra veckan

Gick upp för en stund sen, men har varit vaken sen kanske 7. Har inte kunnat sova något i natt... Ska hoppa in i duschen innan mamma kommer och hämtar mig. Så får nog skynda mig lite. För hon kommer om 50 minuter...

Movie time



Har precis laddat ner den här filmen, så ska lägga mig i sängen och somna till den nu tänkte jag. Har precis packat klart nu också, så göött! Men vi hörs imorgon innan jag sticker iväg med mamma. Och just det, har inget internet hos mamma så kommer bli lite dålig upptadering. Men vi ska fixa internet i veckan där... Ska försöka mobilblogga i alla fall. Godnatt!


Chillmode on

Jag och min underbara vän Carro på stan för ett tag sen (carolinalingh.blogg.se).

Ligger i min säng för tillfället med datorn i knät. Lyssnar på massa musik och bara chillar. Taggar för imorgon. Kommer bli en grym dag. Först stan med mamma. Shoppa och käka thai-mat. Har inte umgåtts med min mamma på hur länge som helst. Har ju varit hos min pappa i flera veckor nu. Men imorgon flyttar jag hem till mamma för ett tag. Håller på och packar nu och får fan panik. Suger på att packa. Och det är ju så sjukt mycket jag måste ta med, och jag är ju inte så van vid att flytta från pappa till mamma osv...

Efter stan imorgon med mamma ska jag och Alice sticka till Marcus och chilla med massa folk. Hoppas på en grym kväll där. Sen har jag massa bra planer för Torsdag och Fredag men berättar det senare för jag måste packa nu... Hörs senare ikväll!


<3

Två bilder på min fina vän Diana (www.dianaabdelahad.blogg.se) fotade av mig.
Ville bara säga att du är grymt bra, en av de bästa vännerna jag har, den som alltid får mig att skratta! Love you!

A new start

Det här är alltså JAG! Har haft massa andra bloggar. Men eftersom att vi hållt på och flyttat och massa så tog jag en bloggpaus från min gamla blogg (hade alltså varken internet då eller tid). Och tänkte att när mina föräldrar är nyskilda och jag har två nya hem, varför inte skaffa en ny blogg? Ni kanske inte förstår sammanhanget, men allt det här känns lite som ett nytt liv, som en ny start. Känns som att jag bara vill lämna allt (i alla fall mycket) gammalt bakom mig. Så i o med min nya blogg så påbörjar jag mitt nya liv. Kanske låter skit fjantigt, men så är det. Kommer dela med mig av det mesta här i bloggen: Musik, mode, massa fotografier och tankar. Tänkte egentligen inte starta upp en ny blogg eller fortsätta blogga alls, men saknar något ställe att kunna skriva av mig på. Så det fick bli såhär. Det var allt från mig för tillfället, Adios!

RSS 2.0