Min kväll..

Klagar inte precis hehe


Onsdaag


Frågestund!

Kör på en frågestund, så fråga på!!


Goodnight


Sushi & plugg

Ikväll blev det ett resturang besök med pappa, sushi för min del då såklart. Nu är det No plugg som gäller.. Segt


Frågestund?!

Hej på er! Tänkte om jag skulle köra på frågestund snart! Eftersom att jag alltid skriver om vad jag gör på dagarna blir det aldrig mer personligt än så. Så kommentera gärna här om ni vill ha en frågestund eller ej, eller om det är något annat ni vill se på bloggen? Mer outfits, videos, bilder på mitt rum eller vad som helst. Kram!


Kalas outfit

Va på kalas för min lillkusin tidigare idag. Körde på svart klänning, svart kofta, svarta tights & min älskade rosa kuvertväska som en liten färgklick (present av Joanna, hihi!)!


Lördag kväll/natt

Drog till Felicia igår kväll. Sen gick vi i klackskor nästan hela vägen in till stan för att käka thai-mat! Sen mötte vi upp ett härligt gäng o gick runt lite i stan innan vi drog upp till Hugo där vi chillade & lyssna på musik. Framåt natten tog jag o Felicia bussen hem till henne där vi stensomna!


Lördag

En tripp till Göteborg va planerad, men eftersom att sista tåget hem går 20:00 så är det ingen idé. Så får väl se vad som händer ikväll. Annars börjar jag bli ganska trött på denna skit hålan, o ibland fattar jag inte vad en del tänker med, ibland förvandlas man ju helt plötsligt till luft för en del? Jaja det bästa man kan göra är ju att helt skita i dom.


Breakfast

Startar upp dagen med god frukost, lite film & sedan en promenad!


Friday

Spexfotograferingen var skit rolig! Hade ju våran egna lilla fotograf Ellen!! :D
Sovit bort hela fredagen och nu bakar jag kladdkaka samtidigt som jag snackar lite med goa Klara!


Spexfotografering


Torsdag

Imorgon vankas det spexfoto med klassen, sen ser kvällen ut att bli riktigt braa! Tummen upp på det, puss!

Myskväll

Sprang ner till affären & köpte lite gott. Nu ligger jag nerbäddad i sängen med Simpssons filmen på. Mysigt! Imorgon är det nationella som gäller hela morgonen! Kram!

ljuvliga härliga ONSDAG!!

Jag är ganska tpl. Därav den dåliga upptaderingen. Min mobil kom idag också o så har älskade telia glömt skicka med det nya simkortet så får vänta tills nästa vecka!! Förutom att det mesta i mitt liv går åt helvete just nu så fick jag i allafall VG+ på andravärldskriget o jag ska faktiskt plugga matte nu så jag kommer upp till ett MVG där. Tog en powerwalk förut också. Bara för att få känna mig lite duktig för en gångsskull....

DNA is dah answeer

Fråga:
vart testade du JC skorna? :D:DD::D
Svar:
På DNA testade jag dom, skulle förresten va kul om ni kunde skriva era namn istället för att vara anonyma när ni kommenterar/frågar saker, blir mycket personligare och roligare då tycker jag, våga stå för att ni frågar för fan! Annars är det jättekul att ni kommenterar o frågor svarar jag alltid på om ni undrar något! hehe puss! :)

Sammanfattning av denna måndag

Vaknade runt 7, seg som fan. Fick tvinga mig upp o skynda iväg till bussen. Slängde i mig massa mjölk, haha luktade rumpa i munnen. Seg dag i skolan. Sen stan med mina godingar, testade Jeffrey Campbell (blev kär, är tyvärr för fattig). Sen tog jag en promenix till Joanna, vi slängde i oss lite mackor innan vi gick till dansskolan för lite zumba. Nu sitter jag här hemma, helt död. Ska snart ta en dusch, sen käka lite (jag o pappa storhandlade nyss, love life <333) och sen plöööööööööögga!
Bild på mig & mina godingar på Andreas fest för någon månad sen, riktigt grym kväll det där!

S v a r

Fråga:
man kan väl inte ha mer än 320 poäng? :)
Svar:
Nej, men eftersom att det är estet musik så läggs mina "betygspoäng" ihop med poängen på intagningsprovet. Jag har alltså 220 i betyg och på intagnings provet fick jag 130 av 160 alltså 350! :) kram!


Jag kom in, wihoo!


Sunday

Fredagskvällen blev lyckad trots tråkig fest. Jag & Felicia träffade på Stephanie & Alma så vi hängde med dom resten av kvällen. Igår däremot hade jag världens segaste dag, myste med fina vänner på kvällen med lite film, chips osv.

Nu är jag påväg hem från stan. Tog en promenad in hit runt 1, träffade saknade Andrea, kollade på simtävling & sen kom Sebastian. Satt på torget en stund i solen o nu sitter jag på bussen påväg hem. Solen lyser o jag mår toppen! Andreas förtjänst faktiskt!! När jag kommer hem ska jag äta o sen plugga resten av dagen! Puss!


Friday - let's party

En trött men jäkligt taggad Fanny! Snart drar jag mig mot Felicia där det blir lite fix och förfest innan vi drar iväg för partey!! Puss!

Next up: DANCE

Pluggat sen jag kom hem från skolan, nu tar jag bussen mot dansskolan för en timmas dans! Puss!

doggi

Det här är min fina reklamskylt som jag gjort på bilden :P MVG or whatcha say?

Kiss my as

Jag hatarhatar telia sååå mycket, nu kommer mobilen nästa tisdag men nej innan det tänker jag fan åka dit ta en jävla iphone o ge dom en bitch slap! Jag är så suuuuur!! Stor jäkla diss till TELIA!


onsdag

Kollar på topmodel & pluggar. Snart kommer mamma hem med Sushi också, inte helt fel när man är sjuk! Ikväll åker jag till pappa o jag hoppas verkligen på att min mobil har kommit.

pluggar......

Åh vad jag är söt sjuk & osminkad!! <3 <3

summer


10 månader gammal video när jag sjunger...

Jäkla tur att man förändrats både utseende mässigt o röst mässigt. Nästan pinsamt att kolla på nu men jag bjuder på't! Riktigt sugen på att spela in något snart igen, antingen får jag be Ellen filma någon gång igen eller så drar jag iväg till pappas studio. Blir ju aldrig av bara..
OCH SNÄLLA KOMMENTERA INTE UTVÄXTEN, VET ATT DET SER FÖRJÄVLIGT UT

SO TRUE


mörrn


sjuker

Gårdagen blev lyckad med godmat hos pappa o så. Sen drog jag vidare mot min fina Joanna där jag tillbringade kvällen/natten/morgonen. Den här söndagen har bestått av bowling, fika på stan och massa sång tränande med pappa nu på kvällen. Nu däremot är min röst helst förstörd och jag är förkyld som ett jäkla as. Så min kväll kommer väl bestå av te drickande & film tittande, typ.

16:44

Färdig fixad så nu drar jag o mamma iväg, jäkligt glad nu också. Kollade poängen som jag fick på intagningsprovet till musikgymnasiet och jag är jäkligt nöjd ska ni veta!! Wiho!

Godmorgon och gladpåsk!

(nyvaken o finer men jag bjuder)
Godmorgon! Vaknar o ser att det fortfarande är snö ute. Men gladpåsk godjul på er! Ska strax käka lite frukost och sedan hoppa in i duschen. Sen runt 4/5 så blir det påskmiddag hemma hos pappa med hela familjen.. Sen ikväll ska jag träffa mina flickoor o vi får väl se vad vi hittar på!

yesterday


Friday night

En kväll fylld med skratt, godmat, dansande & massa kramande på mina favoriter. Nu hoppar jag i säng, trött som få. Men blir la att slå på någon kärleksfilm och fixa lite nattkäk. Hade ju vart härligt o ha en partner att dela den mysiga upplevelsen med :P Men jag har ju min kudde att gosa med, kram! ♥

kocken

Ensam som man är just nu ställer jag mig i köket "where I belong" och lagar lite mat! Sen ska jag fasen plugga för jag tänkte bli stud igen, chacha bloggen!

CP TELIA, TA NÅNS RÖV

JÄVLA RÖV TELIA OM MAN BESTÄLLT EN MOBIL SÅ KAN DEN VÄL KOMMA NÅGON GÅNG?? HAR VÄNTAT I 1 FUCKING MÅNAD O JAG BLIR SÅ SUUUUUUUUUUR, VILL INTE GÅ RUNT MED MIN BAJS MOBIL LÄNGRE SÅ KÄRA SÖTA RÖRA SEGA BAJS TELIA KAN NI SKICKA MIN MOBIL IDAG KANSKE? tACK PÅ FÖRHAND, SKA STÄMMA ER NU, PUSS!

VIDEO NÄR JAG SHUFFLAR!!!..

....eller inte!

Beautiful day, beautiful friends

Startade denna soliga dagen med en promenix med William, gick runt hela golfbanan, creed där!! Tillbringade sedan hela eftermiddagen på min balkong med bästa Joanna. Det blev musik, solning såklart, massa kiwi, nutella mackor, skratt och prat! Du är så himla bra du! Nu ikväll har jag ätit god mat och myst med min underbara mamma.
Rhodos 2011, skulle inte sitta fel nu asså

Tisdag

Hello sunshines! Ligger här i sängen i mitt nystädade rum! Känns så otroligt braa. Snart ska jag o mamma käka lite pizza innan vi åker iväg o handlar. Det ska handlas mat, lite grejer till mitt rum (matta, tavlor, spegel och sånt) och om jag har tur lite kläder till mig (Converse och lite underkläder maybe). Sen kommer nog Joanna hit, mys!
haha, liten tjej i 6:an

Söndag

Vaknade upp hos min fina Joanna. Åt frukost och chillade lite. Sen tog vi Joannas moppe hem till mig där det blev våfflor och sedan lite spa! Åkte sedan hem till henne igen då vi åt god mat med hennes familj och kollade på Tintin! Mys, nu ska vi mysa vidare med våra Redbull o en film!!

yesterday

bilder tagna från Joanna blogg, joannabergman.blogg.se

RSS 2.0